banner102

Fener'i korku bastı!

Trabzonspor ile olmak ya da olmamak maçına çıkacak olan Fenerbahçe istim üstünde. Korku futbolcular, teknik kadro ve yönetim kadar Fener taraftarını da sarmış durumda.

29 Ocak 2011 Cumartesi 14:30
Fener'i korku bastı!
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu, Brezilyalı oyuncu Alex de Souza, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamalarında, "Antalya galibiyeti ile çok iyi bir hava yakaladık. şžampiyonluk yolunda mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. Trabzonspor da bu sezon iyi futbol oynuyor, doğŸal olarak onlarda kazanmak isteyeceklerdir. Ama bizim galibiyete her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. ArkadaşŸlarım ve ben bu maçın öneminin farkındayız. EğŸer şŸampiyonluğŸa ulaşŸmak istiyorsak bu maç ile birlikte bundan sonraki maçlardan da galibiyet çıkarmamız gerekir" dedi.
 
Trabzonsporlular biletleri tüketti!
ܖte yandan Trabzonsporlu taraftarlar Fenerbahçe maçı için şžükrü SaracoğŸlu stadında kendilerine ayrılan bütün biletleri tüketerek maç saatini beklemeye başŸladı. Taraftarların yoğŸun ilgi gösterdiğŸi maç için emniyet güçleri de yoğŸun önlemler aldı.
 
Trabzonspor'un muhtemel 11 ise şŸöyle:
 
Onur, Serkan, Giray, Egemen (Mustafa), Cale, Burak, Selçuk, Colman, Engin, Jaja, Umut

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90