banner102

Karatecilerin kuşak heyecanı

Of’ta 2022 yılı 3.dönem KYU (öğrenci) kuşak sınavı sporcuların heyecanına neden oldu. Tüm Türkiye’de eş zamanlı yapılan kuşak sınavı Of İlçe Kapalı Spor salonunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Kasım 2022 Perşembe 17:02
Karatecilerin kuşak heyecanı

Of Karate Spor Kulübüne ait 35 Sporcunun kuşak sınavına katıldığı organizasyonda ilk olarak sinevizyon gösterimi yapıldı. Ardından Of Karate Spor Kulübü Antrenörü Salih Doğan bir açılış konuşması yaptı.  Salih Doğan konuşmasında; “Sporcularımız için önemli olan etkinliğimize katılımlarınız nedeniyle tüm veli ve sporseverlerimize teşekkür ediyorum. Burada sporcularımız sadece karate sporunu öğrenmiyor. Disiplinli olmayı, kazanmak ve kaybetmenin sorumluluğunu, rakibe saygı duymanın gerekliliğini, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile takım olma bilincini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bunların ışığında burada yetişen sporcularımız geleceğin Türkiye’sini ulusal ve uluslararası müsabakalara katılacakları yetkinlikte eğitmeye çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, kuşak sınavında başarılı olan yavrularımızı tebrik ediyorum.” dedi.   

Sınav sonucu 4 sporcu sarı kuşağa,17 sporcu turuncu kuşağa,8 sporcu yeşil kuşağa,3 sporcu mavi kuşağa,3 sporcu kahverengi,  3 sporcu da kahverengi bant kuşağı oldular.Kuşak sınavına  Yomra 1461 Fetih Kulübü Antrenörü Nizamettin Ölmez, Karate Antrenörü  Kübra Bilgin veli ve sporsever katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90