banner102

Konya Torku Şekerspor:0 - Ofspor:1

2. Lig Beyaz Grup'ta üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Ofspor, Konya Torku Şeker engelini de aşmasını bildi.

29 Ocak 2012 Pazar 17:07
Konya Torku Şekerspor:0 - Ofspor:1
Ofspor, mutlak 3 puan parolasıyla çıktığŸı deplasmandaki Konya Torku şžekerspor karşŸısında 2. yarıda Sedat'ın  ayağŸından bulduğŸu golle maçı 1-0 galip tamamladı.
 
İlk yarıda daha etkili olan Ofspor, rakibine oyun anlamında üstünlük sağŸlarken her iki ekibinde 2. yarıda birer şŸutu direkten döndü. Karlı ve kaygan bir zeminde oynanan müsabakada her iki taraf da kontrollü oynamayı seçerken gol pozisyonlarının azlığŸı dikkat çekti. Ofspor bu skorla puanını 26'ya yükseltti. Ofspor, önümüzdeki hafta fikstür gereğŸi haftayı BAY geçecek.
 
Stat: Recep Konuk

Hakemler: Emre Malok xx, Sedat Bayrak xx, Yunus TaşŸkın xx

Konya Torku şžekerspor: Necati xx, Tanju xx, Bilal xx, Ertan xx, ܖmer Ali xx, ܖzgür xx, Eren xx, Okan xx (Dk. 46 Kenan xx), Rıdvan xx (Dk. 66 Murat x), Erkam xx, İshak x

Ofspor: Kılıçarslan xx, Murat xx, Yusuf xx, Mustafa xx, SavaşŸ xx, ܜnal xx (Dk. 85 Mehmet x), Sedat xxx (Dk. 89 Tuncay ?), Abdurrahman xx (Dk. 72 Fatih x), Aydın xx, Samet xx, ܖmer xx

Goller: Dk. 70 Sedat (Ofspor)

Sarı kartlar: Dk. 33 Abdurrahman, Dk. 90 Mustafa (Ofspor) Dk. 45 İshak, Dk. 88 Murat (Konya Torku şžekerspor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90