banner102

MASTERLER LİGİNDE İLKYARI BİTTİ

Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu 2021-2022 Sezonunun ilk yarısı 3 grupta oynanan müsabakaların ardından sona erdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Aralık 2021 Cuma 23:04
MASTERLER LİGİNDE İLKYARI BİTTİ

Of Masterler'in de yer aldığı C grubunda hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile ilk yarı sona erdi. Of Masterler futbol takımı beş hafta sonunda namağlup olarak ilk yarıyı lider olarak tamamladı.

OF Masterler, başarılarını Kulüp Başkanı Ali Kansız'ın organizasyonunda, Of Gençlik Merkezinde düzenlenen Çiğköfte partisi ile kutladı.

Sahadaki hünerlerini çiğköfte de gösteren Mahmut Karadağ ın hazırladığı çiğ köfte ikramından sonra konuşan  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel;

''Belli bir yaş grubunu aktif spor ortamının içinde tekrar buluşturmak , bir ekibin parçası olmak , insanların içindeki spor ve futbol ateşinin canlı kalmasını sağlamak ve her yaşta spor yapılabileceğini göstermek için düzenlenen bu organizasyonda verdiği katkılardan dolayı Başkan Ali Kansız a teşekkür ediyorum.

Arkadaşlarımızın hem sonuç hem de fair play ruhuna uygun şekilde İlçemizi iyi temsil ettiğini düşünüyorum ve kendilerini bir kez daha kutluyorum.

Grubumuzda yer alan diğer takımlara da ikinci yarıda başarılar diliyorum.” dedi.

Of Materlerin hocası Yalçın Saral ise ;

‘’ içimizdeki spor sevgisini canlı tutarak, hayatımızda sürekli var olması için yer aldığımız bu organizasyonda destekleri için başkanımıza teşekkür ediyor, antrenman ve maçlarda gösterdikleri birliktelik, performans ve sportmen duruşları için oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum. İkinci yarıda da aynı uyum ve birlikteliğin devamını diliyorum. ‘’ dedi

Son Güncelleme: 29.12.2021 01:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90