banner102

Mehmet Ali Yılmaz geri dönüyor!

Tvem Ekranlarında Yayınlanan Serbest Vuruş Programına Bağlanan Eski Spor Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz futbol dünyasına geri dönüş sinyalleri verdi.

hamitk
hamitk
22 Ekim 2014 Çarşamba 00:42
Mehmet Ali Yılmaz geri dönüyor!

 Türk Futbolunun İddia ve Bahis'ten kurtulması halinde düzeleceğini söyleyen Mehmet Ali Yılmaz, "Bizim Kurduğumuz Düzen Bozuldu. Futbola İddia, gibi tasvip etmediğimiz şeyler karıştı." dedi.

Günümüz skorlarının insanlara gerçekçi gelmediği söyleyen Eski Bakan; "Tekrar İnanmalıyız, inandıklarımızı yapmak içinde mücadele vermeliyiz". dedi.


Sütdyo'daki yorumculardan Mehmet Baransu'nun sorduğu Federasyon'a bir Onursal Başkanlık mı lazım, siz sahaya çıkacak mısınız sorusuna Mehmet Ali Yılmaz, "Kirlilikten kurtulmak için hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız. Biz biraz yorulduk ve yıpranmayalım diye kenara çekildik. Önümüzde ki günlerde seslerimizi duymaya başlayacaksınız" diyerek tekrar futbolla ilgili girişimlerde bulunabileceğinin sinyallerini verdi.

Haber Kaynağı:

Son Güncelleme: 22.10.2014 00:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar 2014-10-22 09:25:55

gel başkanım gel artık çok bekledik.ınanıyorum şampıyonluğu ancak sızınle yaşarız.

banner90