banner102

Of Bu Yaz Hareketli Olacak!

Of Bu Yaz Hareketli Olacak! Of’ta öğrencilerin yaz tatilini dolu dolu geçirmeleri için; Of Teknoloji Fakültesi, Of Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, İlçe Spor Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu idareciler bir araya gelerek yaz tatilinde Of’ta yapılacak etkinlikleri görüşerek fikir alışverişinde bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Temmuz 2021 Cumartesi 20:57
Of Bu Yaz Hareketli Olacak!

Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel konu ile ilgili olarak; “ Öğrencilerimizin ve gençlerimizin sosyal dünyalarını güçlendirmek için yıl boyu ve yaz tatilinde yapılacak faaliyetleri görüştük ve güzel fikirler ortaya koyduk. Yaz Spor Okulları kapsamında; yüzme, güreş, jimnastik, atletizm, karate, tenis, okçuluk, alanında yapılacak faaliyetleri görüşerek 5 Temmuzdan itibaren harekete geçmeyi kararlaştırdık. Ayrıca “ Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Kuran Kursu öğrencilerine ücretsiz yüzme kursları düzenleyeceğiz. 5- 18 yaş grubu arasında yavrularımızı ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz. Müracaatlar İlçe Spor Müdürlüğü bünyesindeki Of Kapalı Yüzme Havuzu ve Of İlçe Stadyumunda yapılmaktadır. Ayrıca “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi tamamlandıktan sonra yetişkinlere yönelik ücretsiz kurslarımız başlayacaktır. Tüm halkımızı Of’ta başlayacak spor şenliklerine bekliyoruz. Haydi, Of Spora.“ diyerek düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90