banner102

OF KARATE SPOR KULÜBÜ KUŞAK TÖRENİ

Of’ta Karate Kuşak terfi imtihanları yapıldı. Of Kapalı Spor Salonunda yapılan imtihana 18 karate öğrencisi katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ekim 2021 Perşembe 15:47
OF KARATE SPOR KULÜBÜ KUŞAK TÖRENİ

6. Dan Siyah Kemer sahibi Antrenör Salih Doğan’ın çalıştırdığı, Of Karate Spor Kulübü öğrencileri imtihan neticesinde bir üst kemere geçmeye hak kazandılar. Sınav öncesinde Antrenör Salih Doğan’ın izlettiği videolar ile öğrencilerin heyecanları giderilmeye çalışılarak motivasyonları artırıldı. Sınava giren öğrenciler Karate temel hareketleri ve kata hareketlerini başarılı bir şekilde yaptılar. Öğrencilerin kumite müsabakaları ise izleyenlerin beğenisini topladı. Karate İmtihanına Kulüp Başkanı Serkan Şişik, Kulüp Başkan Yardımcısı Vehbi Ulusoy, Of Spor Kompleksi Tesis Sorumlusu Aydın Akyüz, Spor Uzmanı Hamdi Alkan ve veliler katıldı.

Antrenör Salih Doğan yaptığı açıklamada “Öğrencilerimizle düzenli çalışarak onları şimdiden Milli Takım’a, Dünya ve Avrupa şampiyonalarına hazırlama gayreti içerisindeyiz.  Karate sadece bir spor değil aynı zamanda bir yaşam biçimidir. Düzenli karate yapan öğrencilerin hem odaklanmaları artmakta hem de ders başarıları artmaktadır. Velilerimizden çocuklarını Karateye yönlendirmelerini beklemekteyiz.”  İmtihan neticesinde öğrenciler sevinçlerini yeni kuşaklarının havaya atarak yaşadılar. Öğrencilerimize ve Antrenör Salih Doğan’a başarılar dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90