banner102

Of Karate Takımından Türkiye Üçüncülüğü

Kocaeli'nde 7-9 Ocak 2016 tarihlerinde Türkiye Karate Federasyonunca düzenlenen Ümit Genç ve 21 yaş altı Türkiye şampiyonasına 47 kg'da Zeynep Yüksel Yaşar,63kg da Muhammet Emin Emer ve 52kğ da Samet Saylam katıldı. Yapılan müsabakalarda Samet Saylam ümit erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Ocak 2016 Perşembe 08:49
Of Karate Takımından Türkiye Üçüncülüğü
Of Belediye Karate takımını Kocaeli'de ağırlayan Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Çakır, başarılı sporcuları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "İlçe takımı olmamıza rağmen Türkiye genelinde yapılan yarışmalarda üçüncülük almamız beni daha çok mutlu etti. Karate takımımız Türkiye genelinde olduğu gibi, marka ilçemizin marka karate takımı olarak ilçemizin adını Dünyaya duyurdu." diyerek Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğluna, Belediye Spor Derneği Başkanı Osman Topçuoğluna, Yönetici Ahmet Korkmaz'a ve bu başarıların mimarı Salih Doğan hocaya teşekkür etti.

Taka Gazetesi

Son Güncelleme: 14.01.2016 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90