banner102

OFLU HOCA VE ÖĞRENCİSİ DÜNYA ŞAMPİYONU

Antalya da 64 Ülke ve 1500 yakın sporcunun katıldığı dünya şampiyonasında Oflu Antrenör Erkan Çoruhlu ve beraberinde ki diğer sporseverler Ülkemizin yüzünü 2 şampiyon 6 ikinci ve 7 üçüncülük çıkararak güldürdü.

12 Aralık 2013 Perşembe 20:49
OFLU HOCA VE ÖĞRENCİSİ DÜNYA ŞAMPİYONU

WAKO - World Association of Kick boxing Organizations ve Türkiye Kıck boks fedarasyonunun düzenlediği 65 ülkenin ve 1500 e yakın sporcunun katıldığı dünyanın en iyilerinin ringe çıktığı bu büyük organizasyonda ülkemize 2 dünya şampiyonluğu 6 ikincilik 7 üçüncülük kazandıran sporcularımızı kutluyoruz, Milli takım antrenörü Erkan Çoruhlu ve beraberinde ki hocalar eşliğinde sporcularımızdan İbrahim telli yüzümüzü güldürdü, Şampiyonu Of'un Nabzı Medya Ekibi olarak tebrik ediyor ve tüm ekibi ayrıca kutluyoruz....

Köşe yazarımız Mehmet Hacıismailoğlu'nun yazmış olduğu "HOCA VE ÖĞRENCİ DÜNYA ŞAMPİYONU!" başlıklı köşe yazısı bu habere ışık tutuyor.

Yazarımızın yazmış olduğu köşe yazsısında ki dikkat çeken satırlar şu şekilde:

Milli takım Antrenörümüz Erkan Çoruhlu bakın nasıl bir örnek veriyor; Eskiden aileler sokakta top oynayan çocuklarını eve gelince bir güzel döver, kızardı ama şimdi top oynaması için teşvik ediyor ve hatta üste para ödeyerek futbol okullarına gönderiyor. Eğer bizim branşlarımız basın tarafından gerekli ilgiyi bulursa bizim okullarımıza da gençlerin yönelmesi sağlanabilir ve yetenekli sporcuları Ülkemize kazandırabiliriz.

Ülkemizin kendi kanından canından olan bu spor sevdalılarına verilen değer çakma bir Türk vatandaşı olanlardan, aslı Türk olmayanlardan neden daha az olarak gösteriliyor? Hangi TV kanalı yada gazete İbrahim Telli’nin Dünya şampiyonluğunu hak ettiği ölçüde duyurdu?

"HOCA VE ÖĞRENCİ DÜNYA ŞAMPİYONU!" BAŞLIKLI KÖŞE YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN..







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.12.2013 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90