banner102

Oflu Karateciler madalyaları topladı

Of Belediyesi Karate Takımı, Artvin'de yapılan uluslararası turnuvada 7 biriniclik kazandı.

03 Şubat 2012 Cuma 06:06
Oflu Karateciler madalyaları topladı
27-29 Ocak 2012 tarihlerinde ARTVİN/Arhavi de yapılan “Euroasıa Open Karate Cup” na Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı 36 sporcusuyla tüm kategorilerde yarışŸmaya katıldı. Rusya-Ukrayna- Gürcistan-Azerbeycan-Ermenistan -Kazakistan –ܖzbekistan –Türkiye den 450 sporcuyla organize edilen Açık ܖzel turnuvada ilk gün kısa bir yoğŸunluktan sonra maçlar normal seyrine girdi. şžampiyonada Of Belediyesi Karate Takımı; 7 birincilik, 6 İkincilik ve 9 ܜçüncülük madalyası alarak büyük bir başŸarıya imza attı.
Turnuvada Of Belediyesi Karate Takımının en iyiler Efna KORKMAZ,Muhammet Emin EMER, Mustafa Samet TERZİ, Tunahan KO܇BIYIK, Samet SAYLAM, Fatih GONCAOğžLU ve Alkan BALIK oldu.
 
 Of Belediye Antrenörü Salih DOğžAN'da bu turnuvada veteranlarda 40-45 yaşŸ gurubunda Kata dalında Gürcistan temsilcisiyle yapılan finalden şŸampiyon olarak çıkmışŸtır.
 
Of Belediye BaşŸkanı Murat SARAL, 2 ay evvel Giresun'da İllerarası Karate şžampiyonasında genel klasmanda aldığŸı 1.lik kupasından sonra yine uluslararası alanda genel klasmanda Türkiye 2.lik kupasını Salih DOğžAN'ın elinden almasından dolayı çok mutlu olduğŸunu ve sporcuları tebrik ettiğŸini söyledi. Kulüp BaşŸkanı Tahir HACIAHMETOğžLU da bu sevindirici haberin Ofumuz için hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90