banner102

Oflu Karateciler Rize’de önemli başarı elde etti

Rize ili Pazar İlçesinde 2 Mart Rize’nin Mahalli Kurtuluş Bayramı nedeniyle İller arası Karate Kurtuluş Turnuvası düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Mart 2022 Pazar 19:37
Oflu Karateciler Rize’de önemli başarı elde etti

Turnuvaya Of Karate Spor Kulübü olarak katılarak başarılı sonuç elde etti. Turnuva sonucunda Of Karate Spor Kulübü 3 birincilik Kupası 2 de İkincilik Kupası aldı.

Of Karate Spor Kulübü Antrenörü Salih Doğan turnuva sonunda yaptığı açıklamada; “Of Karate Spor Kulübü olarak yeni yaptığımız altyapımızdan 2000’li yıllardaki gibi Of İlçemizde yeni altyapı oluşturduk. Çok sayıda velilerimizin kendi imkanlarıyla gelip destek vermesiyle Of İlçemizdeki ilk oluşum rüzgarı yeniden oluştu. Bu çalışmalarımızda Of ilçemizde çalışma yeri sağlayan ve her zaman bizi destekleyen Of İlçe Spor Müdürümüz Özcan Demirel’e, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Ayrıca Pazar ilçesindeki turnuvada maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Of Karate Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Ulusoy ve Selim Eroğlu’na çok teşekkür ediyorum.” Sözleri ile duygularını ifade etti.

Son Güncelleme: 14.03.2022 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90