banner102

Ofspor 1 puandan memnun

Asbaşkan Hacıahmetoğlu, “Ankaragücü karşısında alınan 1 puan iyi oldu” dedi...

19 Kasım 2013 Salı 18:55
Ofspor 1 puandan memnun

 Son haftalardaki galibiyet hasretini önceki gün evinde ağırladığı Ankaragücü ile yenişemeyerek sona erdiremeyen Ofspor’da alınan beraberlik memnunlukla karşılandı. Bordo-Mavili takımın asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu, Ankaragücü karşısında alınan 1 puanın iyi olduğunu söyledi. Karşılaşmanın istedikleri gibi geçmediğini belirten Hacıahmetoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;

 
YİNE ŞANSSIZDIK
 
“Rakibimiz karşısında kendi kalemize attığımız gol ile yenik duruma düştük. Bu maçta da şanssızlık yakamızı bırakmadı. Bu golden sonra toparlandık ve beraberlik golünü bulmayı başardık. Ancak galibiyet için çabalarımız sonuç getirmedi. Tabiki bakıldığımızda sahamızda oynadığımız bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Ancak Ankaragücü gibi iyi oynayan ve çok mücadele eden bir takım karşısında aldığımız 1 puanda bizim için iyi oldu. Artık bu maçı unutup bundan sonraki maçlarımıza konsantre olacağız” dedi.

Son Güncelleme: 20.11.2013 15:29
Anahtar Kelimeler:
Ofspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90