banner102

Ofspor Başkanlığı hakkında ikinci açıklama!

Ofspor Başkanlığı konusunda ilk açıklamayı yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu'nun açıklaması yerel ve ulusal bazda gündem olmuş ve çok yerden takdir toplamıştı. Bu açıklamadan sonra başkanlık için ikinci açıklamayı başkanlık için adı geçen İşadamı Abdullah Başer yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Ağustos 2020 Perşembe 21:47
Ofspor Başkanlığı hakkında ikinci açıklama!
 Ofspor Başkanlığı ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla kendi Facebook hesabından dikkat çeken açıklama yapan Başer, şu sözlere yer verdi:

OFSPOR KAMUOYUNA

Yaklaşık 1aydır başkan adayı çıkmadığı için kayyuma devredilme durumu ile karşı karşıya kalan OFSPOR’da son dönemde ismim üzerinde oluşan mutabakat neticesinde memleketime gelip istişareler yapma ihtiyacını hissettim.

Yaptığım görüşmeler sonunda nüfusu az nüfuzu çok ilçemizin Türkiye’ye açılan önemli bir penceresi olan OFSPOR’un OF’tan yönetilmesinin çok daha faydalı olacağı sonucuna varmış bulunmaktayım. Bu sebeple OFSPOR’u OF’tan yönetecek futbol geçmişi olan OFSPOR’u kendine dert edinen herkese imkanlarımız cihetinde yardımcı olacağımızı belirtir, ismimin başkanlığa geçtiği bu kısa sürede yazılı basın, sosyal medya ve telefonla tebriklerini desteklerini ileten bütün dost ve arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.

Son Güncelleme: 13.08.2020 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90