banner102

Ofspor çok sevinçli

Bordo-Mavililer’de Kızılcahamamspor karşısında elde edilen galibiyet yüzleri güldürdü...

24 Eylül 2013 Salı 12:54
Ofspor çok sevinçli

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve haftayı önceki gün evinde konuk ettiği Kızılcahamamspor’u mağlup ederek 3 puanla kapatan Ofspor’da keyifler yerinde. Ligdeki ilk galibiyetini Kızılcahamamspor’u mağlup ederek elde eden ve taraftarlarına büyük sevinç yaşatan Ofspor’da asbaşkan Yunus Hacıahmetoğlu, bir çiçekle bahar gelmeyeceğini, bu çiçekleri çoğaltmaları gerektiğini söyledi.

OYUNCULARI KUTLUYORUZ


Kızılcahamamspor maçı öncesinde oynadıkları ilk iki maçlarında çok güçlü rakiplerle karşı karşıya geldiklerini belirten Hacıahmetoğlu, “Grubun bu iki güçlü ekibi ile oynadığımız maçlardan beraberlikle ayrılmamız dirençli ve güçlü bir takım olduğumuzu ortaya çıkarmıştı. Nitekim de Kızılcahamamspor karşısında kazanarak ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Teknik heyet ve oyuncularımızı bu galibiyetten ötürü kutluyoruz” dedi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bir aile olma yolunda ilerlediklerini ifade eden Hacıahmetoğlu, “Bu sezon yepyeni bir takım kurduk. Geçen yıldan takımdan kalan 5-6 oyuncu dışında kadromuzu tamamen yeni oyunculardan oluşturduk. Bu nedenle oyuncularımız bir arada oynadıkça birbirlerine alışacaklar. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.10.2013 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90