banner102

Ofspor daha iyi olacak

Başkan Saral, “Gelecek günler için olumlu sinyaller aldık” dedi...

10 Eylül 2013 Salı 16:44
Ofspor daha iyi olacak

Sezona evinde misafir ettiği Bugsaş maçı ile start veren ve sahadan 1 puan ile ayrılan Ofspor’da futbol beğenilmezken, başkan Olcay Saral, ilerki haftalarda çok daha iyi bir seviyeye geleceklerini söyledi. Maçta 2-0 öne geçmelerine rağmen bu üstünlüklerini koruyamadıklarını belirten Saral, “Doğrusunu söylemek gerekirse 2-0 öne geçtiğimiz ve maçın 2-2 olduğu dakikalarda bile iyi futbol oynayamadık. Maçı kaybedebilirdik de” dedi.

İYİ MÜCADELE ETTİK


Saral, “Ancak şu bir gerçekki Bugsaşspor’da Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği bir kulüp. Geçen sezon Play-Off oynamışlardı. Böyle bir takım karşısında iyi mücadele ettik. Gelecek günler için olumlu sinyaller aldık. İlk 4 hafta bizim için çok zorlu. Ancak geçen yılki tabloyu yaşamayacağımız gördük. Bu takım güzel işler yapacak. Yetersiz taraftar desteğine rağmen başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.09.2013 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2013-09-11 16:30:53

ümmetin derdini dert edinmiş kardeşlerim.
ümmetin derdi bu mu şimi ?

banner90