banner102

Ofspor hep böyle olmalı

Kerimoğlu yönetimindeki Bordo-Mavi-Beyazlılar, başarılı bir grafik çiziyor...

22 Ekim 2013 Salı 13:11
Ofspor hep böyle olmalı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ofspor, bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarının yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz yıl takımın ligde kalmasında büyük rol oynayan teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, bu sezonda takıma müthiş bir ivme kazandırdı. Maddi imkansızlıklar içerisinde kurulan takıma adeta şaha kaldıran tecrübeli teknik adam, farkını da ortaya koymaya başladı.

ÇOK SEVİNÇLİYİZ

Önceki gün sahasında konuk ettiği Alanyaspor engelini tek golle aşarak çıkışını sürdüren Ofspor’da teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, iyi gittiklerini ve inşallah böyle de devam edeceklerini söyledi. Kerimoğlu, “Bu sezon için ligde sıkıntı yaşamayacak bir kadro kurduk. İyi çalıştık ve iyi gidiyoruz. Bu haftada bizden çok daha büyük bütçelerle kurulan Alanyaspor’u mağlup ettiğimiz için çok sevinçliyiz” dedi.

DEVAMI GELECEK


Alanyaspor’un kendilerinden hem maddi hem de kalite olarak daha iyi olduğunun altını çizen Kerimoğlu, “Ancak biz rakibimiz ile aramızda olan bu farkı sahada daha fazla koşarak ve mücadele ederek kapattık. Oyuncularım işin sahada bittiğini biliyor. Nitekimde Alanyaspor’u mağlup etme başarısı gösterdik. Hedefimiz bu başarılı grafimizi kalan maçlarda da devam ettirmektir” ifadelerini kullandı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Maçlarının Trabzonspor ile aynı zamana denk getirilmesine de tepki gösteren Kerimoğlu, “Trabzonspor ile aynı zamanda maçı oynamamız bizim seyirci sıkıntısı yaşamamıza neden oluyor. Herkes Trabzonspor maçının izlediğinden bizde en büyük kozumuz olmasını beklediğimiz taraftarımızdan yoksun kalıyoruz. Trabzonspor’un maçlarını başka gün ve saatte oynanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.10.2013 14:39
Anahtar Kelimeler:
OfsporHepBöyleOlmalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90