banner102

Ofspor için her şey güzel olacak

Ofspor’da başkan Saral, transfer çalışmalarının sürdüğünü, maddi sorunları çözmek için de olumlu adımlar attıklarını söyledi...

23 Ağustos 2013 Cuma 20:06
Ofspor için her şey güzel olacak

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor’da yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme adına çalışmalar devam ediyor. Daha önce birçok ismi kadrosuna katan Bordo-Mavililer son olarak Bursa Nilüfer’den forvet oyuncusu Erdem Eriş’i 2 yıllığına renklerine bağlarken, daha önce anlaşmaya vardığı Beşiktaş’ın genç yıldızı Mertcan Aktaş’ı da 1 yıllığına kiraladı. Ofspor’da başkan Olcay Saral birkaç takviye daha yapmayı planladıklarını söyledi.

KAĞIT ÜZERİNDE KALIYOR

Şuana kadar 8-9 transfer gerçekleştirdiklerini fakat bunların kağıt üzerinde olduğunu ifade eden Başkan Saral, “Birçok gerekli bölgeye takviye gerçekleştirdik. Birkaç transfer daha yapmayı düşünüyoruz fakat bunların hepsi şuanda kağıt üzerinde. Resmi olarak kadromuza henüz katamadık. Bilindiği üzere transfer yasağımız var ve bunu kaldırmak için de elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah sorunsuz bir şekilde sezona başlayacağız” dedi.

BAŞARILI BİR EKİP İÇİN
Transfer yasağının kaldırılması yönünde olumlu adımlar attıklarını da ifade eden Saral, “Oflu iş adamlarıyla görüşmelerimiz sürüyor. Şuana kadar olumlu adımlar attık. Önümüzdeki hafta kongremiz var. İnşallah her şey iyi olacak. Takımımız 26 Ağustos’ta kamptan dönecek. Tek dileğimiz sorunsuz bir sezon geçirmek. Başarılı olacak ve tüm bu yaşananları unutturacak bir ekip yaratıyoruz. Ofspor’da her şey yoluna girecek” şeklinde ifadeler kullandı.  

Son Güncelleme: 24.08.2013 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DURSUN KURT 2013-08-24 13:25:14

hayirli olsun of millettine

banner90