banner102

Ofspor kaçamadı: 2-2

Bordo-Mavililer, 2-0 öne geçtiği Altay karşısında bu üstünlüğünü koruyamazken 1 puana razı oldu...

12 Kasım 2013 Salı 13:02
Ofspor kaçamadı: 2-2

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ofspor, dün deplasmanda karşı karşıya geldiği Altay ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Bordo-Mavililer, karşılaşmanın henüz 4. dakikasında Emre ile bulduğu golle müsabakada 1-0 öne geçti. Bu golden sonra yine atak futbolunu devam ettiren Bordo-Mavililer, 19. dakikada Serkan ile bulduğu golle durumu 2-0’a getirdi.

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI


Bu iki golün rehavetini yaşayan Ofspor, 21. dakikada Emrah’ın golüne engel olamayınca farkı 1’e inerken, ilk yarıda Ofspor’un 2-1 üstünlüğü altında tamamladı. Ofspor karşılaşmanın ikinci yarısını skor üstünlüğünü korumak için sahaya çıktı. Bordo-Mavili takımın tam da 3 puan ile sahadan ayrılacağı düşünülürken, ev sahip ekip 89 dakikada Şehmus ile bulduğu golle durumu 2-2’ye getirdi. Kalan kısa bölümde ise başka gol olmayınca 90 dakika 2-2 eşitlikle tamamlandı.

HAKEMLER: Bayram Başkan **, Salim Duran **, Armağan Çekinmez **

ALTAY: Ali Şaşal **, Çetin **(Dk. 77 Cihan *), Mehmet **, Gurur **, Selçuk **, Murat **, Erdal ** (Dk. 46 Ardahan *), Mustafa *, Tufan *(Dk. 46 Abdulkadir *), Emrah **, Şehmus **

OFSPOR: Hayrettin **, Ekrem **, Rasimcan **, Gökhan **, Abdurrahman **, Serkan ** (Dk. 72 Ferhat *), Ziya **, Ceyhun **, Emre **, Emrah ** (Dk. 71 Savaş *), Erdem ** (Dk. 81 Umut *)

GOLLER: Dk. 21 Emrah, Dk. 89 Şehmus (Altay), Dk. 4 Emre, Dk. 19 Serkan (Ofspor)

Son Güncelleme: 12.11.2013 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90