banner102

Ofspor kadrosuna güveniyor

Ofspor'da, teknik direktör İlker Erdem, oyuncu kadrolarıyla bütün zorlukları aşacaklarına inandıklarını söyledi.

21 Şubat 2011 Pazartesi 11:58
Ofspor kadrosuna güveniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün sahasında Sakaryaspor'a 3-1 yenilen Ofspor'da, teknik direktör İlker Erdem, oyuncu kadrolarıyla bütün zorlukları aşŸacaklarına inandıklarını söyledi.

 

Erdem, AA muhabirine yatığŸı açıklamada, Sakaryaspor karşŸısında istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirterek, ''Büyük eksiklerimize rağŸmen, sahadaki oyuncular kendileri ve takımları adına bir şŸeyler ortaya koymaya çalışŸtılar. Buna rağŸmen mağŸlup olmaktan kurtulamadık. Sahamızda çok önemli 3 puan kaybederek avantaj kaybettik ama lig daha bitmedi'' dedi.

 

Ligde bulundukları yerden kurtulmak için bundan sonraki maçlarını kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Erdem, ''İşŸimiz gittikçe zorlaşŸıyor. Bu zorluklara göğŸüs germeliyiz. Oyuncu kadromuzla bütün zorlukları aşŸacağŸımıza inanıyoruz'' diye konuşŸtu.


haber 61 net

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90