banner102

Ofspor telafi edecek

Altay maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyleyen başkan Saral, "Lig uzun maraton. Kayıplar mutlaka olacaktır. Önümüzde Ankaragücü maçı var. Bu maçta kaybımızı telafi etmek istiyoruz" dedi...

16 Kasım 2013 Cumartesi 10:09
Ofspor telafi edecek

2. Lig Kırmızı Grup’ta son 5 haftada sadece 1 kez mağlup olarak başarılı bir grafik çizen ve  ligdeki son maçında şanssız bir şekilde Altay ile berabere kalarak 2 puan kaybeden Ofspor, hafta sonu sahasında ağırlayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Geride kalan 11 haftada 16 puanla zirvenin 7 puan gerisinde 8. sırada yer alan Bordo-Mavililer Ankaragücü maçıyla zirveye tırmanışı sürdürmek istiyor.

ZAFER İSTİYORLAR

Ofspor'da Kulüp Başkanı Olcay Saral, Ankaragücü ile zorlu bir 90 dakika oynayacaklarını ve saha avantajını da kullanarak arzu ettikleri sonucu elde etmek istediklerini belirterek, “Altay maçında son dakikalarda şanssız bir şekilde galibiyeti kaçıran taraf olduk. Bu maç geride kaldı. Önümüzde Ankaragücü ile oynayacağımız zor bir 90 dakika var. Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Saha avantajımızı da kullanıp bu maçtan zaferle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.11.2013 12:52
Anahtar Kelimeler:
OfspoTelafi Edecek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90