banner102

Ofspor Zorlu Virajda

Bordo-mavili takım 4 günde iki deplasman maçında Tepecikspor ve Bandırmaspor ile zorlu puan sınavına çıkıyor.

09 Ekim 2013 Çarşamba 11:24
Ofspor Zorlu Virajda

 Spor Toto 2.Lig takımımız Ofspor yarın (Çarşamba) İstanbul’da Tepecikspor ile Pazar günü ise Bandırma deplasmanında  puan arayacak.

Ofspor Başkan Yardımcısı Selahattin H.Saral , bordo-mavili takımın 4 günde iki ayrı deplasman maçına çıkacağını belirterek :” Bu iki maçta takımımızdan 4 puan bekliyoruz. Futbolcu kadromuz ve Teknik heyetimiz bunu başaracak güçtedir” dedi.

Başkar yardımcısı Saral , yarın (Çarşamba) günü saat 15.00 de Tepecik belediye stadında Tepecikspor ile karşılaşacaklarını Pazar günü ise Bandırma 17 Eylül Stadında Bandırmaspor ile puan savaşı vereceklerini de sözlerine ekledi.

OFSPOR’UN HEDEFİ PLAY-OFF

Ofspor olarak bu yıl güçlü bir takım kurduklarını belirten Selahattin Saral, ilk hedeflerinin  play-off olduğunu da belirtti. Saral , ilk yarı sonunda Teknik Direktör Kerimoğlu’nun istekleri doğrultusunda takıma takviye de yapabileceklerini belirtti.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 09.10.2013 15:50
Anahtar Kelimeler:
OfsporSelahattin H Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90