banner102

Ofspor:1 Bayrampaşaspor:4

Ofspor kötü gidişi durduramıyor. Bayrampaşaspor önünde yine galbiyet bulamadı.

11 Kasım 2012 Pazar 15:46
Ofspor:1 Bayrampaşaspor:4

Ofspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşŸılaşŸtığŸı ligin zayıf ekiplerinden BayrampaşŸaspor karşŸısında fark yedi.

Ligde oynadığŸı son 2 maçını kaybeden Ofspor, BayrampaşŸaspor karşŸısına mutlak 3 puan için çıktı.  Fakat, 14. dakikada yediğŸi golle maça nerdeyse 1-0 yenik başŸladı. Golün şŸokunu çabul atlatan Ofspor, 26. dakikada Gökhan DurmuşŸ ile eşŸitliğŸi sağŸladı. İlk yarının sonuna doğŸru rakibin gelen golüne engel olamayan Ofspor devreyi 2-1 yenik kapadı. 2. Yarı ataklarını sıklaşŸtıran Ofspor, 53. Dakikada bir şŸok gol daha yedi. Maçın 70. dakikasında penaltı kazanan Ofspor, bu penaltıyı gole çeviremeyince iyice oyundan düşŸtü. 79. Dakikada BayrampaşŸaspor kazandığŸı penaltıyı gole çevirince maçın skoru da belli oldu:

4-1

Bu mağŸlubiyetle haftayı puansız kapayan Ofspor, böylece son 3 haftada puan almayı başŸaramadı. Ofspor, 10 puan ve -8 averajla ligde ligde 11. Sırada bulunurken, Ofspor’u mağŸlup eden BayrampaşŸaspor ise 8 pşŸuana yükselerek 14. sıraya yerleşŸti.

Ofspor önümüzdeki hafta deplasmanda Anadolu Selçukluspor ile mücadele edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haberi 2012-11-12 15:57:34

arkadaşa bir çift laf etmek lazım haber yaparken azıcık araştırma yapmak lazım 3 haftadır puan alamayan demişsiniz ama Ofspor geçen hafta Kırklareli ile berabere kalmıştı bildiğŸim kadarı ile

banner90