banner102

Ofspor2: Eyüpspor:1 Maç sonucu

Geçtiğimiz hafta deplasmandan 3 puan çıkaran Ofspor, bu haftada kazandı. Çıkışını sürdürdü.

18 Kasım 2012 Pazar 16:34
Ofspor2: Eyüpspor:1 Maç sonucu
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadelesini sürdüren Ofspor, zirve çıkışŸını sürdürdü. Geçen haftayı 3 puanla kapatan temsilcimiz. sahasında konuk ettiğŸi İstanbul ekibi Eyüpspor karşŸısında 1-0 geri düşŸmesine rağŸmen maçtan kopmadı ve 2. yarıda bulduğŸu gollerle maçı 2-1 kazanmasını bildi. 19. dakikada Rasimcan'ın kırmızı kartla oyun dışŸı kalması hesapları bozmasına rağŸmen maçtasn kopmayan Ofspor maçı koparmasını bildi.
 
Bu skortla 3 puanı hanesine yazdıran Ofspor 16 puana yükseldi. Ofspor'un her iki golü de Gökhan'dan geldi. 61. dakikada penaltıdan olmak üzere 78'de Gökhan bir kez daha sahneye çıkıp maça damgasını vurdu.
 
Ofspor: 2 - Eyüpspor: 1 

Stat: Of İlçe 

Hakemler: Adem SarıtaşŸ, H. Mehmet Ekmekyermez, Ahmet Kaya 
 
Ofspor: Hasan, Adem, Cem, Ziya, Hicabi, Gökhan (Dk. 86 Güray), Suat, Rıdvan (Dk. 60 Çetin), Rasimcan, Arslan (Dk. 83 SavaşŸ ), Abdurrahman 

Eyüpspor: Akın, Tayfun, Ali Kemal, Eser (Dk. 71 Mehmet Tosun), Ersen (Dk. 62 SavaşŸ Esen), Ali Cansu, Aytürk Halil (Dk. 85 Gökhan Solak), Emrah, Soner, Mehmet, Selahattin 

Goller: Dk. 61 (Penaltıdan) ve Dk. 78 Gökhan (Ofspor), Dk. 20 Eser (Penaltıdan) (Eyüpspor) 

Kırmızı Kartlar: Dk. 19 Rasimcan (Ofspor), Dk. 42 Soner (Eyüpspor) 

Sarı Kartlar: Dk. 10 Ziya, Dk. 48 Hasan, Dk. 50 Hicabi (Ofspor), Dk. 58 Ersen, Dk. 61 Tayfun (Eyüpspor) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90