banner102

Ofspor'a iki taze kan

Ofspor, K.Maraş Belediye’den kaleci Hayrettin Çınar ve Beşiktaş'tan 1994 doğumlu hücum oyuncusu Mertcan Aktaş’ı renklerine bağladı...

19 Ağustos 2013 Pazartesi 18:36
Ofspor'a iki taze kan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ofspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu’nun verdiği raporlar transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, bir süredir gündeminde olan iki oyuncunun işini olumlu bir şekilde sonuçlandırdı. Ofspor, Kahramanmaraş Belediyespor'dan kaleci Hayrettin Çınar ile 2 yıllığına anlaşırken, Beşiktaş'tan 1994 doğumlu hücum oyuncusu Mertcan Aktaş’ı ise kiralık olarak renklerine kattı.

Destek bekliyoruz

Bu iki oyuncu ile anlaşarak güçlerine güç kattıklarını söyleyen Ofspor başkanı Olcay Saral, “Ancak transfer yasağımız olması nedeniyle bu iki oyuncu ile resmi sözleşme imzalayamadık. Önümüzde transfer yasağını kaldırmak için de çok kısa bir zaman kaldı. Bu nedenle Ofspor’un önünü açmak için herkes üzerine düşeni yapmalı. Aksi taktirde anlaşmaya vardığımız oyuncularla sözleşme imzalamama tehlikesi ile karşı karşıya kalacağız. Ofspor’a bu zor günlerinde herkesin destek olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.08.2013 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90