banner102

Ofspor'da Bayrampaşa mesaisi

Başkan Saral, Bayrampaşa maçını taraftarlarının da desteğiyle kayıpsız geçmek istediklerini söyledi...

04 Ekim 2013 Cuma 14:44
Ofspor'da Bayrampaşa mesaisi

Ofspor'da gözler hafta sonu Bayrampaşa ile oynanacak olan maça çevrildi. 2. Lig Kırmızı Grup’ta haftayı Pazarspor mağlubiyetiyle tamamlayan ve ligdeki ilk yenilgisini alan Bordo-Mavililer, bu maçı unutup hafta sonu sahasında konuk edecekleri Bayrampaşa maçına odaklanmak istiyor. Bu anlamda hazırlıklarını sürdüren Ofspor'da kulüp başkanı Olcay Saral, Pazarspor maçının geride kaldığını ve Bayrampaşa maçının çıkışa geçmek için iyi bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

TELAFİ EDECEĞİZ


Pazarspor maçında futbolcularının ortaya koydukları futboldan memnun olduğunu ve hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Başkan Saral, "Sporcularımızı Pazarspor maçında ortaya koydukları futboldan ötürü tekrar tebrik ediyorum. İyi oynadık ama kazanamadık. Bu maça takılıp kalırsak önümüzdeki maçları da tehlikeye atarız. Lig uzun bir maraton ve bu tür puan kayıpları normal. Bayrampaşa maçını taraftarımızın desteğiyle aşıp bu yenilgiyi telafi edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 05.10.2013 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90