banner102

Ofspor'da dert bir değil

Bordo-Mavililer'de biryandan kongre telaşı yaşanırken, diğer yandan da transfer için arayışlar devam ediyor...

31 Ağustos 2013 Cumartesi 13:15
Ofspor'da dert bir değil
Başkan Olcay Saral, A.Ş için başvuruyu yapıp beklemeye geçeceklerini, kongrenin önlerini görmek adına önemli olduğunu ve transferde de çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

SONUÇ ALAMADI

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor’da bir yandan yeni sezon hazırlıkları sürerken diğer yandan da bugün yapılacak kongrede güçlü bir yönetim oluşturma uğraşı veriliyor. Özellikle maddi anlamda büyük sorunlar yaşayan Bordo-Mavililer bunun yanı sıra yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala kadro anlamında da henüz istediği yapıyı oluşturamadı. Özellikle de golcü sorununu çözüme kavuşturamayan Ofspor’un görüştüğü isimlerden sonuç alamadığı ve yeni isimlere yöneldiği öğrenildi.

A.Ş YETİŞMEYEBİLİR

Bordo-Mavililerde kulüp başkanı Olcay Saral, Ofspor’un geleceği için büyük uğraş verdiklerini belirterek, “Bugün kongremiz var. Buradan iyi sonuçların çıkması bekliyoruz. Güçlü bir yönetim oluşturma gayretindeyiz. Bunun dışında Ofspor A.Ş için federasyona tescili başvurusu yapacağız. Bu yıla yetişir mi bilmiyorum. Lig’in başlamasına da az bir zaman kaldı. Transferde hala eksiklerimiz var. Tüm sorunları aşmak için büyük uğraş veriyoruz. İnşallah her şey yoluna girecek” dedi.

ZAMAN KAYBETTİK

Transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini söyleyen Saral, “Almanya’dan kaleci Kadir Yalçın ve orta saha oyuncusu Serkan Toker transferlerini de bitirdik. Dün imzaladılar. Golcü için hala arayışlarımız sürüyor. Trabzonspor ve Çaykur Rizespor’un genç oyuncularından sonuç alamadık. Büyük zaman kaybettik. Beklentilerimiz olumsuz sonuçlandı. Bu hem maddi hem de manevi olarak bize zarar verdi. Arayışlarımzı sürüyor. Forvette natifimiz yok. Mutlaka bir oyuncu alacağız” diye konuştu.

EL ELE VERİRSEK

Takımın çalışmalarını da sürdürdüğünü belirten başkan Saral, “Takımda yeni sezon hazırlıkları da devam ediyor. Lige Bugsaş maçı ile başlayacağız. İyi bir başlangıç yapıp ligi de iyi bir konumda bitirme düşüncesindeyiz. Biz bu takıma gönül verdik ve her şeyin güzel olması için de elimizden geleni yapacağız. Bugünkü kongre önümüzü görmemiz açısından çok önemli. Ofspor hepimizin. Bu takıma sahip çıkalım. Camia olarak el ele verirsek, başarı da kaçınılmaz olur” şeklinde ifadeler kullandı.

Son Güncelleme: 04.09.2013 16:43
Anahtar Kelimeler:
OfsporOfspordaDertBirDeğil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90