banner102

Ofspor'da eksikler gideriliyor

Avanos’ta yeni sezona hazırlanan Bordo-Mavililer oynadığı hazırlık maçlarıyla da kendini deniyor...

24 Ağustos 2013 Cumartesi 13:33
Ofspor'da eksikler gideriliyor

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Ofspor Nevşehir Avanos’ta yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki gün Avos kampında Van Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını Ceyhun’un kaydettiği golle 1-0 kazanan Bordo-Mavililerde teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, her geçen gün daha yüksek seviyeye çıktıklarını ve lig başlayana kadar eksiklerini minimuma indirmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda da çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

AVANOS KAMPI BİTİYOR

Kampta oynadıkları hazırlık maçlarıyla da eksiklerini görme ve giderme fırsatı bulduklarını belirten Kerşmoğlu, “Van Belediye maçı da eksiklerimizi görme açısından faydalı oldu. 26 Ağustos’ta Avanos’taki kampımızı sonlandıracağız. Daha sonra Trabzon’a dönerek kalan sürede burada hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Genel olarak değerlendirdiğimizde iyi bir seviyeye geldik. Lig başlayana kadar tüm eksiklerimizi gidermek istiyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.08.2013 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90