banner102

Ofspor’da İmzalar Atılıyor

Ofspor dış transferde transfere hız verdi.Kulüp tesislerinde bugün yapılan imza töreninde Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu ile 3 yıl , futbolcular , Emrah Şahinçiftçi ve Cengiz Tuncer ile 2’şer yıllık sözleşme imzalandı.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 23:01
Ofspor’da İmzalar Atılıyor

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde , Başkanı Olcay Saral, Kulüp Genel   Sekreteri  Şükrü Atasoy ve Kulüp menajeri Savaş Topaloğlu'nun katılımı ile Emrah Şahinçiftçi ve Cengiz Tuncer kendilerini 2 yıllığına Ofspor’a bağlayan imzaları attılar.

TOLGAY KERİMOĞLU İLE 3 Yıl

Bordo-mavili kulübün Başkanı Olcay Saral , Teknik direktör Tolgay Kerimoğlu ile ileriye dönük planları çerçevesinde 3 yıllık anlaşma imzaladıklarını belirterek :” Ofspor Kulübünün hedefleri ile Hocamız Tolgay Kerimoğlu’nun hedefleri uyuşmaktadır . Çalışkanlığı ve gençlere olan desteği bizim kendisi ile uzun süre çalışma kararı almamıza neden olmuştur. Tolgay Kerimoğlu ile hedeflenen başarıyı yakalayacağımız inancındayım” dedi.

HÜSEYİN YAHYAOĞLU İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Ofspor yönetimi sorunsuz bir sezon yaşamak amacıyla takımı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyorlar.  Bu amaç doğrultusunda  1461Trabzon’da forma giyen Hüseyin Yahyaoğlu ile de transfer görüşmeleri sürüyor. 1461Trabzon ile her konuda anlaşmaya varan Ofspor’da futbolcu ve ailesi ile görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 25.07.2013 15:14
Anahtar Kelimeler:
Ofspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90