banner102

Ofspor'u güzel günler bekliyor

Başkan Olcay Saral, iyi bir Ofspor izlettirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

04 Eylül 2013 Çarşamba 16:55
Ofspor'u güzel günler bekliyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ofspor’da yeni sezon öncesi son hazırlıkları yapılırken, gözler 8 Eylül’de ligin ilk haftasında Buğsaşspor ile oynanacak zorlu 90 dakikaya çevrildi. Ligin ilk hafta karşılaşmasında sahasında konuk edeceği rakibini mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen Bordo-Mavililerde çalışmalarda bu doğrultuda gerçekleştiriliyor. Ofspor bu anlamda dün BAL ekiplerinden Çayelispor ile hazırlık maçı oynayarak kendini denedi.

BORÇ GERİLEDİ


Öte yandan kulübün finansman yapısında da hareketli günler yaşanıyor. Önceki gün tek listeyle girilen kongrede güven tazeleyen başkan Olcay Saral; “5 Ağustos 2012'de kulübü devraldığımızda 4 milyon 641 bin lira resmi, kayıtta olmayan borçlarla 5 milyon lira borcu vardı. Resmi borcumuz bugün 3 milyon 600 bin lira civarına geriledi. Geçen yıl bunca sıkıntıya rağmen takımımızın ligde kalması en büyük başarımızdır. İnşallah daha da güçlenen yeni yönetim kurulumuzla bu yıl taraftarımıza daha iyi bir Ofspor izlettireceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 07.09.2013 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90