banner102

Of'un Aslanları, Trabzon'u temsil edecek!

Elazığ'da yapılan ortaokullararası Türkiye Şampiyonasında final grubuna yükselme başarısı gösteren Of Miktat Sarıalioğlu ortaokulu futbol takımını Ofspor yönetimi ödüllendirdi.

17 Nisan 2013 Çarşamba 00:39
Of'un Aslanları, Trabzon'u temsil edecek!

Haber-Foto: Halil Bayram

ElazığŸ'da yapılan ortaokullararası Türkiye şžampiyonasında final grubuna yükselme başŸarısı gösteren Of Miktat SarıalioğŸlu ortaokulu futbol takımını Ofspor yönetimi ödüllendirdi.

Bu yıl yönetim olarak alt yapıya büyük önem verdiklerini söyleyen Ofspor Altyapı Sorumlusu ܖmer AlireisoğŸlu :" Sezon başŸında yönetim olarak aldığŸımız kararlar doğŸrultusunda altyapımızın başŸına profesyonel bir kadro getirdik. Altyapı liglerinde mücadele edecek takımların oluşŸumuna başŸladık.U 14 takımımızın Miktat SarıalioğŸlu Ortaokulu'nda eğŸitim görmesini sağŸladık. Bu takımı tesislerimizde Altyapı Hocamız Resul DelireisoğŸlu , okulda ve müsabakalarda okulun başŸarılı Beden EğŸitimi ܖğŸretmeni Yusuf Kurt çalışŸtırmaktadır."dedi.

Ofspor olarak tüm okulların yanında olduklarını , geleceğŸin sporcularının okullarda yetişŸeceğŸine de inandıklarını söyleyen AlireisoğŸlu :"Türkiye ortaokullararası futbol şŸampiyonasında final grubuna kalma başŸarısı gösteren çocuklarımızı taraftarlarımızın huzuruna çıkarıp onure etmek istedik.Ofspor olarak onların sürekli yanlarında olacağŸız" şŸeklinde konuşŸtu.

TRABZON'U EN İYİ şžEKİLDE TEMSİL EDECEğžİZ

Of Miktat SarıalioğŸlu Ortaokulu Futbol Takımının Ofspor taraftarı ile buluşŸma töreninde konuşŸan Beden EğŸitimi ܖğŸretmeni Yusuf Kurt ise, Kastamonu'da yapılacak final grubu maçlarında Trabzon'u en iyi şŸekilde temsil edeceklerini belirterek:"ܜzerimizdeki sorumluluğŸun farkındayız. ܇ok çalışŸıp bu seviyeye geldik.Maddi ve manevi desteğŸini esirgemeyen herkese minnettarız.Takımımızda mücadele eden futbolcularımızın büyük bir bölümü Trabzonspor altyapısında futbol oynayacak seviyede.Trabzon futbolünü temsil etmek bizlere gurur veriyor" diyerek görüşŸlerini paylaşŸtı.

TARAFTARLARDAN ALKIşž

Of Miktat SarıalioğŸlu Ortaokulu futbol takımı futbolcuları Ofspor-Yeni Malatyaspor maçı arasında Ofspor yöneticileri ; BaşŸkan yardımcısı şžeref Saral,Genel kaptan Mehmet Atasoy , Altyapı Sorumlusu ܖmer AlireisoğŸlu ve Genel Sekreter şžükrü Atasoy'un elinden hediyelerini alırlarken, taraftarlarında yoğŸun alkışŸı ile ödüllendirildiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90