banner102

Olmadı Şenol Hoca!

Şampiyonlar Ligi'ndeki CSKA sınavı öncesi Antalyaspor önüne çıkan Trabzonspor, devreyi 2-0 yenik kapamasına rağmenyine bir "Burak klasiği" ile yenilgiden kurtuldu.

26 Ekim 2011 Çarşamba 22:36
Olmadı Şenol Hoca!
şženol GüneşŸ'in CSKA sınavı nedeniyle eksik kadro çıkarması Trabzonspor'un dengesini bozarken, oyun üstünlüğŸünün Antalyaspor'a geçmesine neden oldu.
 
Bu sezon sadece cezası nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'nde Athletic Bilbao maçında forma giyemeyen Zokora, ilk kez yedek kulübesinde oturdu. Geçen haftaki Bursaspor maçında sakatlanan Celustka ise sakatlığŸı büyük ölçüde geçmesine rağŸmen Medical Park Antalyaspor maçında riske edilmedi. 18 kişŸilik maç kadrosuna da alınmayan Çek oyuncunun yerine, Bursaspor maçında sonradan oyuna giren ve iyi bir performans gösteren Ferhat görev yaptı. Zokora ve Celustka'nın yanı sıra Halil Altıntop ve Marek Cech de yedek soyundu.

Trabzonspor: 2 - Medical Park Antalyaspor: 2

Stat

Hüseyin Avni Aker

Hakemler
Suat ArslanboğŸa, Okur AktaşŸ, Gökmen Olgaç

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Ferhat, Sapara (Dk. 35 Halil), Colman, Volkan şžen, Alanzinho, Adrian, Burak

Medical Park Antalyaspor
ܖmer, Erkan, Ali Turan, Deniz, Musa Nizam, Sedat, Kerem, İbrahim, Mehmet Eren, Musa Aydın, Ali Zitouni

Goller
Dk. 22 Deniz, Dk. 26 Ali Zitouni (Medical Park Antalyaspor), Dk. 58 ve 77 (pen) Burak Yılmaz (Trabzonspor)

Kırmızı kart
Dk.77 Zokora

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90