banner102

Şampiyonluk gelecek mi?

Trabzonspor'umuz bu akşam saat 20:00'de şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Karabük önünde 3 puana ulaşıp Sivas'tan gelecek haberle mutlu sona ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor artık maça hazır.

22 Mayıs 2011 Pazar 13:14
Şampiyonluk gelecek mi?
Trabzonspor'umuz bu akşŸam saat 20:00'de şŸampiyonluk için sahaya çıkıyor. Karabük önünde 3 puana ulaşŸıp Sivas'tan gelecek haberle mutlu sona ulaşŸmayı hedefleyen Trabzonspor artık maça hazır.
 
Dün Karabük'e ulaşŸtıktan sonra büyük bir sevgi seli ile karşŸılanan Trabzonspor maç saatini beklemeye başŸladı. Maç nedeniyle Karabük'e akın eden taraftarlar, şŸehir içindeki otelleri doldururken şŸampiyonluk şŸarkıları da söylüyor.
 
THY'ye ait tarifeli uçak ile başŸkente gelen ve oradan karayoluyla Karabük'e geçen kafilemizi önce Karabük il sınırında bulunan Eskipazar İlçesi'nde yaklaşŸık 50 kişŸilik taraftar grubu karşŸıladı. Kafileyi taşŸıyan otobüsünün önünü kesen taraftarlar, futbolculara büyük sevgi gösterilerinde bulundu.   Takım otobüsü önünde açtıkları pankart ile 'Karabük'e hoşŸ geldiniz' diyen taraftarlar, 'şžampiyon Trabzonspor' diye tezahüratlarda bulundular.   Bu sırada kent merkezinden geldikleri bildirilen yaklaşŸık 100 araçlık konvoy da otobüsün arkasından takımı konvoyla takip ettiler.
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90