banner102

Sebahattin Çakıroğlu'na yönetimden cevap geldi

Trabzonspor Yönetimi Sebahattin Çakıroğlu ile ilgili flaş açıklama geldi.

09 Aralık 2013 Pazartesi 19:23
Sebahattin Çakıroğlu'na yönetimden cevap geldi
 "Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Sebahattin Çakıroğlu’nun, yürütmekte olduğu 2. Başkan ve Basın Sözcüsü görevlerini bıraktığını duyururken yapmış olduğu basın açıklamasında, Yönetim Kurulu Üyelerimiz hakkında kullanmış olduğu bazı ifadeler dolayısı ile basın açıklaması yapma gereksinimi doğmuştur. 
Nazik ve beyefendi kişiliği ile tanıdığımız Sayın Sebahattin Çakıroğlu’nun “yeterince yönetim kurulu toplantısı yapılmadığı, alınan kararlarda Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri’nin görüşlerine başvurulmadığı ve adeta kukla muamelesi gördükleri” yönündeki ifadeleri bizleri üzmüştür.
 
Öncelikle belirtmek isteriz ki; Yönetim Kurulu Üyelerimizin hepsi kendi iş ve meslek hayatlarında başarılı, kendilerini kanıtlamış ve saygın kişilerdir. Bu nedenle hiç biri kendilerine kukla muamelesi yapılmasına asla izin vermez, böyle bir durum da söz konusu olmamıştır.
 
Yönetim Kurulu Toplantılarının olması gereken sıklıkta yapılmadığı doğrudur. Ancak hiçbir kulübün tarihinde örneği görülmemiş büyük bir ekonomik yük altında olan kulübümüzü bu yükten kurtarmak için gece gündüz koşuşturan başkanımızın vakit darlığı nedeni ile, bu güne kadar rutin toplantılar yerine zorunlu durumlarda toplantı yapılması uygun görülmüştür. Yönetim Kurulu toplantıları sık aralıklarla yapılamadığı için aksayan hiçbir işlem söz konusu değildir. Yönetim kurulu onayı gerektiren hiçbir işlem de, Yönetim Kurulunun onayı alınmaksızın gerçekleştirilmemiştir.   
 
Hepimizin ortak dileği, bir an önce kulübümüzün acil ekonomik sorunlarının çözülmesi ve rutin işleyişe dönülmesidir.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Son Güncelleme: 10.12.2013 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90