banner102

Sümer ortamı gerdi!

Trabzonspor kongresinde Özkan Sümer'in konuşması ortamı gerdi

25 Mayıs 2013 Cumartesi 14:42
Sümer ortamı gerdi!

19 Mayıs spor salonunda yapılan ve yeni başkanın belli olacağı Trabzonspor Olağanüstü kongresinde yapılan konuşmalar sırasında ortam gerildi.

Trabzonsor'da ypılan Olağanüstü kongrede delegelerden söz almak isteyenler konuşmalarını yaparken söz alan Özkan sümer konuşmasını yaptığı esnada salondaki delegelerden yapılan çıkışlara ''her köpeğin sözüne baksaydık'' diye bir cümle kullanınca salonda biranda ortam gerildi. Tribünde oturan çok sayıda delege Özkan Sümer'e ıslıklarla tepki gösterdi. Divan Başkanı Suat Hacısalihoğlu ortamı yatıştırmak için telkinde bulundu. Tepkilerin devam etmesi üzerine Özkan Sümer Delegelerden özür diledi ve olay tatlıya bağlandı. 

Haber61

Son Güncelleme: 25.05.2013 14:44
Anahtar Kelimeler:
Trabzonsporözkan Sümer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selahattin arslan 2013-05-25 16:09:13

Editörün Notu : Sayın Selahattin Arslan bey, yazmış olduğunuz yorum, Ahlak ve Maneviyata uygun olmadığı için yayınlanmamıştır. Lütfen yazdığınız yorumlara biraz daha dikkat edeniz.

banner90