banner102

TFF Ofspor'un elini kolunu bağladı

TFF tarafından 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında oynayan 13 futbolcu alacaklarına karşılık icraya verince Ofspor’a transfer yasağı kondu.

09 Haziran 2013 Pazar 22:47
TFF Ofspor'un elini kolunu bağladı
Yönetim olarak Ofspor’un 5 trilyonluk borcunu kısa dönemde 4 trilyona düşürdüklerini  belirten Kulüp Başkanı Olcay Saral :” Zor bir görev devraldık. Bu görevin üstesinden gelmeye çalışıyoruz.Ancak, başta Oflu İşadamlarımız olmak üzere tüm Oflular’ın maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var . Amacımız kulubu borç sarmalından kurtarıp, ayakları yere basan ve üst ligleri hedefleyen takım haline getirmektir” dedi.
Başkan Olcay Saral :” yönetim olarak şimdilik en acil çözmemiz gereken husus takımı icralardan kurtarıp transfer yasağımızı kaldırtmak.2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında transfer ücretleri ödenmeyen 13 futbolcu takımımızı 817 bin TL’lik alacakları için icraya vermişlerdir. Bunu çözmenin ve borçları ödemenin gayreti içersindeyiz. Oflular’dan acil maddi destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
ALACAKLI FUTBOLCULARIN DUYARLILIĞI
Ofspor’a olan alacaklarını zamanında alamayıp kulubü icraya veren futbolcularla yaptıkları görüşmelerde , futbolcuların alacaklarından indirime gitmeyi kabul ettiklerini de söyleyen Başkan Olcay Saral , aynı fedekarlığı Oflu işadamlarından  beklediklerini  , bu süreçte Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın elini taşın altına soktuğunu ve destek olduğunu ,elini taşın altına sokanların sayısının artmasını  beklediklerini  de sözlerine ekledi.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 09.06.2013 22:50
Anahtar Kelimeler:
OfsporOlcay SaralTff
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 2013-06-10 09:26:07

başkan hala iş adamlarından maddi destek istiyor. açıkçası ben olsam vermem. bu güne kadar verdilerde ne oldu. önce nasıl yaparsınız bilmiyorum ama başarılı olmanız lazım.

banner90