banner102

Trabzonspor'a gelebilir

Trabzonspor'da köklü bir değişim hedefleyen başkan adayı Muharrem Usta, Ertuğrul Sağlam'la anlaşmaya vardı. Seçilmesi halinde Tolunay Kafkas'ı gönderip, yerine şampiyon hocayı getirecek.

18 Mayıs 2013 Cumartesi 20:21
Trabzonspor'a gelebilir
Trabzonspor'da yaklaşan seçimli kongre öncesi en çok merak edilen konulardan biri de Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın görevinde kalıp kalamayacağı. BU konuda başkan adaylarının attığı adımlar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Diğer adayların Kafkas'a alternatif bir planları yok. Ancak başkanlığın en güçlü isimleri arasında gösterilen Muharrem Usta şimdiden yeni hoca için el sıkıştı bile.
İSTANBUL'DA ANLAŞTILAR...
Ertuğrul Sağlam'la bir görüşme yapan ve anlaşmaya varan Usta, başkan olması halinde takımı Bursaspor'u şampiyon yapan genç hocaya teslim edecek. Her konuda Sağlam'la anlaşan Usta'nın, şu ana kadar Tolunay Kafkas'ın görevde kalıp kalmayacağına dair bir görüş belirtmemesi bundan kaynaklanıyor.
COLMAN 'KALSIN' İSTİYOR
Yeni sezon için planlar yapan Tolunay Kafkas'ın da bu değişimle planları suya düşecek. Yeni gelecek Ertuğrul Sağlam'ın, yapılacak transferler ve gönderilecek oyuncular konusunda bir rapor hazırlaması bekleniyor. Sağlam'ın, Colman'ın kalmasından yana olduğu ve göreve geldikten sonra ilk önce Colman'la ikili bir görüşme yapacağı da öğrenildi.
PABLO BATALLA İÇİN DE TEKLİF
Trabzonspor'la 3 yıllık anlaşma imzalaması beklenen Ertuğurul Sağlam'ın önerdiği transferler arasında da River Plate'de oynayan Manuel Lanzini'nin bulunduğu öğrenildi. Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra Arjantin'e giden ve bu oyunuyu izleyen Sağlam, çok beğendiği Lanzini'yi Trabzonspor'a getirecek. Sağlam'ın isteğiyle Usta ve yönetimi Batalla için de Bursaspor'a teklif götürecek.
(akşam)

Son Güncelleme: 18.05.2013 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90