banner102

Trabzonspor'u mahalle takımı yaptılar!

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Kemalettin Göktaştan zehir-zemberek açıklama;Trabzonsporu mahalle takımı yaptılar!

28 Temmuz 2012 Cumartesi 00:40
Trabzonspor'u mahalle takımı yaptılar!
GöktaşŸ “Trabzonspor’da işŸler iyi gitmiyor.YaşŸanan sürece isyan etmemek elde değŸil.Bu takımı mahalle takımı haline getirenler başŸta sayın Sadri şžener olmak üzere hemen istifa etmelidir.En güzel iyiliğŸi yapmışŸ olurlar istifa ederseler.Etrafımızdaki insanlara artık açıklama yapamıyoruz.Trabzon şŸehri ve Trabzonspor sıradan bir takım değŸildir” dedi.
Uzun yıllar Trabzon Milletvekili olarak mecliste görev yapan ve halen Ankara’da Halk EkmeğŸin başŸında olan Kemalettin GöktaşŸ Trabzonspor’un sahipsiz olmadığŸını belirterek ,”Hedeflerini küçülten, sıradanlaşŸan bir kulüp haline gelmek bu takıma gönül veren herkesi üzüyor.Biz dört büyük takım arasındayız.O zaman bu büyüklüğŸün altında ezilmemek gerek” dedi.

Medyatrabzon.com

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
m. emin i.çi 2012-07-28 01:10:56

önce sayın başbakanı ve sayın spor bakanınıza bakın ts başkanını biz eleşdiririz hani güçlünün değŸil haklının dediğŸi olacakdı .

Avatar
of-trabzon-SALATA=61 2012-08-02 16:56:18

TRABZONSPORA kim zarar veriyor?TRABZONLU iş adamları zarar veriyor,TRABZONLU milletvekilleri zarar veriyor,TRABZONLU bakanlarımız zarar veriyor yaaa konuşmak cok kolay ama paraya sıra gelince tüm TRABZONLULAR kayib.TRABZONSPORU mahalle takimi yabanlar belli Trabzonlu iş adamları,milletvekillerı ve bakanlar EY siz neredesiniz nerede.FENERBAHCEYE fenerli iş adamları durmadan yÇ¢rdim ediyorlar ama bizimkiler ancak KONUSMASINI iyi bilir,TRABZONSPOR sevgisi böyle olmaz olmaz olmaz.

banner90