banner102

Transfrer üzerine konuştu

Bekiroğlu, yeni bir takım olmalarına rağmen iyi bir görüntü ortaya koyduklarını belirtti.

18 Kasım 2011 Cuma 13:45
Transfrer üzerine konuştu
Trabzonspor yöneticisi Tuncay BekiroğŸlu, yeni bir takım olmalarına rağŸmen iyi bir görüntü ortaya koyduklarını belirterek, "Birileri bu takımı başŸarısızmışŸ gibi göstermeye çalışŸıyor, yeni bir kadro kurmamızı istiyor. Zamanla daha iyi olacağŸız" dedi.

İşŸte BekiroğŸlu'nun açıklamaları; "Biz yeni bir takımız. Yeni bir kadro kurduk. şžampiyonlar Ligi’nde topladığŸımız puanlar ortada. Ligde ise ikinci sıradayız. Ama birileri sanki bu takımı başŸarısızmışŸ gibi göstermeye çalışŸıyor, kurduğŸumuz ekibi yıkıp, yeni bir kadro kurmamızı istiyor. Bunu yapmayacağŸız. Her geçen maç daha iyi oluyoruz. Zamanla çok daha iyi olacağŸımızı biliyoruz."

"ELEşžTİRİRKEN BİRAZ YAPICI OLMALIYIZ"

Tuncay BekiroğŸlu, geçen yılın kadrosuyla bugünki kadronun kıyaslanmasını doğŸru bulmadığŸını ifade ederek şŸunları söyledi: "Geçen yılki ekip 3 yıldır bir arada oynuyordu. Onun meyvelerini topladılar. Bu yıl ise yeni, genç ve iddialı bir kadro kurduk. AldığŸımız oyuncuların tümü takıma katkı yapabilecek kapasitede futbolcular. Ama bazı şŸansızlıklar da yaşŸıyoruz. ܖrneğŸin Piotr’un sakatlığŸı, ardından Vittek ve Henrique’nin sakatlıkları. Bu üç futbolcumuz da takıma önemli katkılar yapabilirdi. Ama yaşŸadıkları sakatlıklar nedeniyle bu katkıyı veremediler. Buna rağŸmen takımın bulunduğŸu konum ortada. Dolayısıyla eleşŸtirirken biraz daha yapıcı olmalıyız."

"TRANSFER İ܇İN şžU ANDA BİR ܇ALIşžMAMIZ YOK"

Transfer çalışŸmalarında bir çok oyuncunun isminin Trabzonspor’la anıldığŸını belirten Volkan BekiroğŸlu, açıklamalarını şŸöyle sürdürdü: "Herkes kaliteli takıma gelmek istiyor. Ama bizim şŸu an için hiç bir futbolcuyla temasımız olmadı. Bu konuda teknik heyetin vereceğŸi karar çok önemli. Bu da sanırım 15–20 gün içerisinde kesinlik kazanır. Ondan sonra çalışŸmalarımıza başŸlayacağŸız. Yönetim olarak takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı planlıyoruz. Bu yüzden Türkiye’den takviye için girişŸimlerimiz olacaktır. Takımdan ayrılmak veya kiralık gitmek isteyen oyuncumuz olursa ve teknik heyet de buna izin verirse yönetim olarak biz de gerekeni yaparız."

"VİTTEK HIZLA İYİLEşžİYOR"

Volkan BekiroğŸlu, yaşŸadığŸı sakatlık sonrası 4 ila 5 ay arasında sahalardan uzak kalacağŸı açıklanan Robert Vittek'le sürekli olarak konuşŸtuğŸunu vurgularken şŸunları söyledi: "şžu anda Almanya’da, tedavisi yoğŸun şŸekilde devam ediyor. Müzmin sakat, diyenlere katılmıyorum. Sakat olan ayağŸından daha önce hiç sakatlanmadı. Bu sakatlığŸı ilk kez geçirdi. Bu nasıl müzmin sakatlık oluyor? SakatlandığŸı pozisyonda faul yapan Zayetta’nın, darbesinin sertliğŸi ortada. Umarım en kısa zamanda sahalar döner ve takımımıza katkı sağŸlar. ܇ok önemli ve yetenekli bir futbolcu."



Medyatrabzon

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90