banner102

Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ateş Kara “Rakam hala yükselmeye devam ediyorsa burada çok daha sıkı herkesin sürekli evde kaldığı, sadece gıda servisinin yapıldığı bir ortam yaratılır. Ama bu kararları hep beraber uygularsak rakam hızla düşer. Bu etkiyi aldığımız kararların etkisini en erken 7 ila 10 gün içinde görmeye başlarız." dedi.

Yahu adama sormalar mı; eğer dediğiniz gibi 7 ile 10 gün de bunun etkisini görebiliyorsanız neden önceden hazırlıkları yapılarak tüm ülkede 7-10 gün karantina uygulamıyorsunuz?

Neden?

Yoksa insanlara korku salarak bağışıklık sistemlerini çökertmek, umutlarını yitirtip ruhsal hastalıklara sokmak, ekonomileri çökertip krizlere sokmayı mı düşünüyorsunuz?

Veya talimatları ile kararları alıyoruz dediğiniz küresel güçlerin (Bill Gates, Rockafeller) kontrolünde olan DSÖ'nün emri mi bu şekilde?

Bu safsataya inanmamam için 100 neden varken, inanmam için bana belirsiz teşhislerle koronadan ölenlerin veya ağır hasta olanların örneğini göstermek bir neden dahi olamaz!

Korona teşhisi koyulan bir tanıdığım ile birebir aynı rahatsızlığa yakalandım ve iki gün istirahat ederek Yüce Rabbimin izniyle hastalığı atlattım. Bu iki günde ailem ile hiçbir mesafe koymadım. Evlatlarımı doya doya öptüm kokladım. Ben iki günde Yüce Rabbimin izni ile limon ve ıhlamurun vesilesi ile hastalığı atlatırken aynı hastalığı olan tanıdığım, ne ilacı olduğu belli olmayan birçok ilaç ile 14 gün karantinada duracak.

Hastalık yok demiyorum ama küresel güçlerin dayattığı hastalık ve bunun kuralları yok, sadece her yıl olan grip hastalığı yediklerimiz, içtiklerimiz ve gelişen teknoloji ile çeşitlilik arz edebiliyor. Geçmişte grip virüsüne karşı nasıl tedbir aldıysak bu adını corona koydukları virüse de aynı tedbir ile mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum.

Ölüm haktır ve bir saniye ne iler nede geri gidebilir?

Dünyayı kontrol altına alsanız, tamamen herkese maske taksanız, eve tıksanız da ölecek olan kesinlikle vakti gelince ölecektir? Bu bireyler içinde aynıdır devletler için de. (A’râf Suresi 34, Sebe Sûresi 30, Âl-i İmrân Suresi 145)

Müslümanım diyenler için bu uyar önemli değil mi?

İslam'da tedbir almakta var! Evet, tedbir var ama İslam'ın ve Müslümanların azılı düşmanı zalimlerin talimatları ile alınan tedbir ne derece İslam'a uyar?

Kur'an-ı Kerim'de birçok ayet ile kâfirlerin sözlerinde durmadıklarını, onlar Müslümanların başına musibet geldiğinde sevindiğini, güzellik geldiğinde üzüldüğünü bize bildiren Yüce Rabbimiz bizi biden daha iyi anlamaz mı? (Âl-i İmrân Suresi - 118-120)

Yahu yaratılanlar kim oluyor da ben Yüce Rabbimin talimatlarını kulak arkası yapıp zalimlerinkisini dikkate alacağım ve sağlığımı koruyacağım!

Bu sağlık sektörü yitik şifa ve benzeri gerçek tıp adı altında ayet ve hadisler ile doğal yönlerden şifalı bitkiler üreterek hastalıklara şifa vesilesi olanları engellemiyor mu?

Doğmamış ve yeni doğan bebekler için ürettikleri aşıları bizi düşündükleri için mi yapıyorlar?

Haşa Yüce Rabbim yeni doğan bebeği eksik mi yaratıyor ki bu insanlığı düşünenler(!) bu eksikliği bulup çözüm üretiyorlar? Her bebek farklı yapı ile doğarken nasıl oluyor da her bebeğe aynı ilaçları vuruyorlar?

Bu safsatalara inanmak hangi inanca göre uygundur diye açıkça merak ediyorum? Benim inandığım İslam dinine ters olduğunu düşünüyor ve ısrarla karşı duruyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hastane başkani 2020-11-19 20:32:08

bizum senun gibi adamlara ihtiyacumuz var.gel harcatma kenduni

Avatar
Pasteur 2020-11-19 19:55:48

Bi kuduz köpek ısırsa seni de aşı diye yalvartsa :)

Avatar
Pasteur 2020-11-19 20:00:39

Kuduz olup aşı olmassan karantinaya alıp kapatmaları lazım seni

Avatar
Baytar 2020-11-19 20:03:46

zaten millet niye bukadar sene okuyor ki doktor hemşire falan olmak için...senin yanına gelseler.... inekleri eskiden nasıl tedavi ediyorlardı değilmi?

Avatar
Nefesi kuvvetli hoca 2020-11-19 20:05:44

Ula ne okudun ufledunda iyileştun.. bağa da de da köşeyi beraber dönelum

Avatar
Baytar 2020-11-19 20:29:52

Sen ne otu yiyorsun

banner90