banner102

Amerika’nın başındaki deli görünümlü hınzır Trump aslında başta Türkiye olmak üzere Müslüman yöneticilerin uyanışına vesile olacak gibi. İnşallah! O nedenle Trump’ı bir şans olarak görmek mümkün.

Gönül isterdi ki umut delilere kalmasındı. Zamanında Amerika’yı sürekli hınzırların yönettiğini bilmek gerekirdi. Bunun için siyasetçi olmaya bile gerek yoktu. Kaldı ki siyasetçi diye meydanları yıllardır işgal ediyor ve bu millete hata üstüne hata yaptırıyorsunuz.

Demek, siyasetçi olmak ileri görüşlü olmak için yetmiyor. Ferasetli siyasetçi olmak gerekiyor. Dirayetli siyasetçi olmak gerekiyor. Ee bütün bunlar için de tabi başta bir kere Milli Görüşçü siyasetçi olmak gerekiyor.

Aslında gâvurdan dost olmayacağını bilmiyordular değil ama işte, sözüm ona ayı-köprü meselesine işi getirmeye çalıştılar.

Onlar, esasen ‘Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin...’ ilahi ikazını dikkate alsalardı. Ümmet bu denli bedel ödemez ve İslam coğrafyası şimdi bu halde olmazdı.

Bir gün Mizan Terazisi’ne herkes çıkacak. O gün Halep şehri konuşacak, Halep’te can veren yüz binlerce müslüman konuşacak. O gün Bağdat ve katledilen masumları konuşacak. Felluce şehitleri konuşacak. Ebu Gureyb’deki ırzını koruma imkânı gasp edilmiş Nur bacılar konuşacak. Cesedi kıyıya vuran Alya bebekler konuşacak.

Neyse biz yine de; ‘Zararın neresinden dönülürse kârdır.’ hesabı “Eh buna da şükür!” diyerek bugüne dönelim.

Dün malûm Tahran’da Türkiye, İran ve Rusya ortak bir mutabakat imzaladılar. Yeni ateş çemberine dönüşme eşiğine gelmiş olan İdlib özelinde Suriye’nin geleceği için bir takım adımlar atılmak istendi.

Başından beri Rusya ve İran Suriye yıkımında Esed’e destek veriyorlardı. Bu kararlarında bir değişiklik yok. Değişiklik bu güne kadar Stratejik ortak Amerika ile birlikte muhalif güçlerin yanında olan Türkiye’nin kararında.

Herkes de biliyordu ki Amerika muhalifler diyerek bölgede sürekli DEAŞ gibi, YPG gibi yeni yeni terör örgütleri üretiyor ve bunları sürekli silahlandırıyordu. Ancak, bunu bir türlü Türk Hükümeti yani AKP Hükümeti görmedi, görmek istemedi. Çünkü Amerika’ya bir kere kol kaptırılmıştı. Çünkü bir kere Amerika’dan BOP eş başkanlığı görevi alınmıştı. Tabiri caizse el mahkûmdu.

Bütün bunlardan dolayı aramızda vizelerin kalktığı, kardeşlik bağlarının geliştirildiği Suriye yönetimiyle düşman olduk. Eset rejimini destekleyen İran ile düşman olduk. Neyse ki İran’ın ferasetli ve de dirayetli siyaseti dolayısıyla onlarla karşı karşıya gelmedik.

Bu gün itibariyle başa döndük. Ta işin başında yapılması gerekene döndük. Ama geride onanması imkânsız on yedi yıllık bir tarih bırakarak. Tarih sayfaları maalesef AKP’nin bir döneme imzasını attığı kara lekeleri bağrında barındırarak çevrilmeye devam edecek.

Evet dün Tahran’da önemli kararlar alındı. Yeni bir sürecin sevindirici haberleri ümitlerimizi coşturdu İnşallah!.. Ancak, endişelerimizi de bir türlü yenemiyoruz.

Yenemiyoruz çünkü, Tahran zirvesinde Türkiye olarak hâlâ kararlı ve net ifadelerimizi kullandığımıza şahit olamadık. İnşallah bu defa yanılmış olmak isterim ancak, satır aralıklarımız hâlâ Amerikan handikaplarıyla dolu. Zira İran’a karşı İsrail’i korumak amaçlı Malatya Kürecik’te füze kalkanları kocaman bir ayıp olarak başımızı eğdiriyor. Bırakın bağrımızda hançer gibi saplı olan İncirlik göstere göstere adeta bu millete inadına çalım satıyor. Pis, hırsız, hınzır, aşağılıklar!!! Eh sadece bunlar değil tabi...
...
Ey AKP yöneticileri! Bırakın artık siyasetçilik oynamayı da; şu ümmetin, şu insanlığın geleceği ile kumar oynamayı da bir an evvel terk edin bulunduğunuz makamları! Çünkü o makamlar insanlığa adalet dağıtma işinin yapıldığı makamlardır. O makamlar egoları tatmin makamları değildir.

Lütfen bırakın, bu sizin işiniz değil! Yeter artık egonuz tatmin olmuş olsa gerektir. Boşaltın da artık adil yöneticiler gelsin ve inşallah insanlığa saadet gelsin!..

https://www.facebook.com/100027037153413/posts/156421568602414/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90