banner102

Biz dünyaya; yemek, içmek, eğlenmek, iş sahibi ve makam sahibi olmak, çoluk çocuk sahibi olup onlarla ilgilenmek için gönderildik (!)

Yaptığımız işleri keyfimize göre yapabilir, kimseye de hesap vermeyiz!

İddia, toto-loto, ganyan gibi oyunları oynar ve bunu kumar diye görmeyiz!

Kız-erkek ilişkilerini ilahi kanunlara göre değil, devletimizin! kanunlarına göre ayarlarız ve bunda bir sorun görmeyiz!

Din, yani Yüce Rabbimiz devlet işine karışmaz deriz ve buna da amentü gibi inanırız!

İman, Yüce Rabbimiz ile kendi aramızdadır der, bizim inancımıza kimse karışamaz deriz!

Kur'an-ı Kerim Müslümanların anayasasıdır deriz, ama kanunları kendi heva ve heveslerine göre koyanlara ses çıkarmayız. Hatta var gücümüzle destek veririz!

Allah (Celle Celalühü) ve Resülünün (Sallallahu Aleyhi Vesellem) sözünün üstünü söz söylenemez, ilahi emrine inanırız ama, onlar geçmişte kaldı, o zaman ile bu zaman bir mi? diyerek kendi bildiklerimizi yaparız !

Kafirler ile dost edinilmemesine inanırız ama, devlet işlerinde bu ilahi emrin geçersiz olduğunu düşünürüz !

Yardımın yalnızca Yüce Allah'tan (Celle Celalühü) istenildiğini söyleriz ama, çaresiz kalana kadar yardımı kullardan bekleriz!

Hatalı Müslümanlara güvenmeyiz ama, cehennem ile müjdelenen! kafilere sonuna kadar güveniriz!!

Bizler kalp okuyamayız, sadece zahire göre değerlendiririz diye inanırız fakat, bizi yönetenlerin yaptığı yanlışları zahire göre değil kalplerini okuyarak! değerlendiririz!

Televizyon programlarının özellikle geçlerimizi zehirlediğini biliriz ama, yan gelip yatıp düzeltilmesi için gayret göstermeyiz !

Sevdiğimiz veya desteklediklerimizin hatalarını görmeyiz ama, bizim dışımızdakilerin hatalarını kafirlik alameti olarak görürüz!

Sevdiğimizi Allah (Celle Celalühü) için severiz! ama, sevdiğimiz Allah'ın (Celle Celalühü) sevmediği işi yapınca ve bunda ısrar edince, sevgimizi azaltmayız, bir bildiği var deriz!

Bizim ve sevdiklerimizin yaptığı yanlışlar için bizi uyaranları, fitneci ilan ederiz!

**

Evet, yukarıda saydığım ve sayamadığım büyük yanlışları yaptığımız halde, halimize şükrediyor ve bu halimizin devamı için Yüce Rabbimize dua ediyoruz!!

Evet Müslümanlar sorun yok(!) Uyumaya devam edebiliriz (!)

Uyandıranları da fitneci, münafik, kafir, terörist, paralelci ve israilci ilan etmeye devam edelim..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90