banner102
 Bu ülkeyi yönetenlerin işi gücü bizi hep haklı çıkarmak. İyi ama bizi haklı çıkaran nedenler, bu milletten, bu ümmetten hep bir şeyler koparıyor.

Acaba biz görüyoruz da bu memleketi yönetenler neden göremiyorlar?

Siyasetçi dediğin ileri görüşlü olur, cevval olur, feraset sahibi olur. Dik durur dik... Adam gibi adam olur. Zalimlerden korkup da eteğine yapışmaz.

İnsanlık bu deme kadar ne çektiyse hep bağnaz siyasetçiler yüzünden çekti. Ne ettiysek ne dediysek dinletemedik. İşte gelinen nokta ortada.

Bugün şehitlerimiz geliyor. Onlar vatan, bayrak ve mukaddes adına canlarını veriyorlar. Vermeliler de... Vermeliyiz de... Ancak, korkarım o şehitler huzuru ilahi de birlerinin yakasına yapışıp hesap soracaklar.

Sizce de bir terslik yok mu? Evet, belki şimdi bu sorunun zamanı değil diye tepki göstereceksiniz ama esas bundan ötesi önemli!

On beş yıldır her daim “Terörün kökünü kazıyacağız.” diyorlar, oysa terör her geçen gün artıyor. “Stratejik ortağımızla Ortadoğu’ya barış getireceğiz.” diyorlar ama her geçen gün savaşın içine gömülüyoruz.

Durmadan şehit haberlerimiz geliyor. Acaba bunlar kiminle savaşıyorlar? ... Karşılarında Amerikan conileri mi var?.. Rus petroları mı var?.. Ermeni mi, İngiliz mi, Fransız mı, hans mı? ... Kim var Allah aşkına?

Evet, komuta kademelerinde onların olduğu kesin. Bundan eminim. Ancak, Mehmetçiğimize namlu doğrultanların yani tetiğe dokunanların küfür ehli olduklarından o denli emin değilim. Kim onlar?.. Amerika’nın ürettiği robotlar mı? ... İn mi?.. Cin mi?.. Yoksa Yecuc-Mecuc mu? Sahi kim onlar?.. Üzülerek ifade ediyorum ki; o zalimlerin kandırdıkları müslüman kardeşlerimizden başkaları değil!..

Buradan ötesini düşünmek bile istemiyorum. Maalesef her geçen gün biraz daha bataklık içerisine sürükleniyoruz.

Ne zaman tedbir alacaklar? Nasıl tedbir alacaklar? Hiç mi hiç ümidim yok.

İncirlik orada duruyor,

Kürecik’te füze kalkanları duruyor.

Gaziantep’te Patriot Füzeleri duruyor.

Bunlar kime karşı kullanılacak. Hoş bunlar Amerika’ya, Rusya’ya ya da İsrail’e karşı kullanılacak değil ya!

Hayır yani gönül ister ki ne savaş olsun, ne onlara ne de başkalarına karşı kullanmayalım.

Ancak, öyle değil işte...

Vel hasıl uzatmaya da gerek yok. Her şey alenen gözler önünde cereyan ediyor.

Yalnız şu haklılık mevzusunu es geçemiyorum. Tabii gururunu da yaşayamıyorum, beş yıl önceki  ‘Düşmanın silahıyla silahlanıp, dostun ensesine binmek’ başlıklı yazımızı okumanızı arzu ediyorum. O zaman siz de hak vereceksinizdir bu fakire.  

Buyurun takdir sizin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90