banner102

Dünyanın en güvenli ülkelerinden biri olarak kabul edilen Yeni Zelanda'da yaşanan terör saldırısının failini kendini bilmez bir meczup olarak tasvir etmesin kimse.

104 yıl önce tüm varlığını yok etmeye azmettikleri bir dinin mensuplarını korkutup kaçırmaya çalışıyorlar, korkutup kaçıramasalar dahi yeni gelebilecekleri ürkütmek orada olanları sindirmek niyetindeler. Tüm bu gizil amaçları bünyesinde barındıran sistematik bir terör eylemiyle karşı karşıyayız.

Brenton Tarrant'ın tek başına planlayıp hayata geçirebileceği bir vaka değil bu. Bin beş yüz yıllık birikmiş kinin psikolojik harbinde düşünülerek hayata geçirilmiş bir savaş manevrası bu öyle ki Y.Zelanda senatörü Fraser Anning şöyle diyor:

''Bu günkü örnekte Müslümanların katil pozisyonunda olmaması pozisyonunda bulunmaması, kendilerini suçsuz yapmaz''

Bu insan müsvettesinin fikriyatına göre zaten müslümanların orada bulunması onları suçlu kılıyor.

''islam dini faşizme denk bir dindir '' diyor ve peygamberimizle ilgili söylemlerini yazıma almıyorum zira bu kadarı bile ümmetin bekasını tehdidi anlamamıza yeter.

Konstantinopolis'i geri alıp tüm camileri yıkacakmış en başta Ayasofya'yı minarelerinden kurtaracakmış. İslam düşmanlarının damarlarına bu tip yıldırıcı eylemlerin itici gücünü zerk eden  bir propagandaya döndü bu iş. 74 sayfalık mektup adı altında manifesto yayımladı ''Türk yiyici''

Ezcümle bu münferit bir eylem değildir, tüm dünyada hızla tırmanan islamafobinin sistematik eylemler dizisinin bir tezahürüdür. Devletimizin de muhataplarına karşı vereceği cevaplar alacağı tavırlar olmalıdır.

Çanakkale şehitlerine söylediği gibi Akif'in..

''Yedi iklimi cihanın duruyor karşına da

Ostralya'yla beraber bakıyorsun: Kanada

Çehreler başka, lisanlar, deriler rengarenk

Sade bir hadise var ortada..
VAHŞETLER DENK..''

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömür @Sayın yazar 2019-03-20 20:30:12

Araştırmalar öyle diyor..

Avatar
Sayin yazar 2019-03-21 12:22:38

Gördük nasil olduğunu yazarken bir kez daha araştırın

Avatar
Araştırmadan yazan adam @Sayin yazar 2019-03-23 17:33:06

Araştırmalar en güvenli demiyor en güvenlilerinden birisi diyor.. Biz yazarken araştırmıyoruz, kafamıza göre yazıyoruz siz okurken araştırın.. Saygılar..

Avatar
Sayın yazar 2019-03-24 09:22:40

Eleştiriyi kabul etmeyecekseniz yazmayın şuraya

Avatar
Sayın yazar 2019-03-20 00:37:51

Dünyanın en güvenli ülkesi mi yeni zelanda ???

banner90