banner102

"Komşusu açken, tok yatan bizden değildir' !!

Eğer bunlar Müslüman ise ben değilim, diyerek hükümeti tek başına protesto eden Çanakkale'li Cemil GÜNDÜZ'den hükümete anlamlı eleştiriler...

18 Mart 2011 Cuma 09:17
"Komşusu açken, tok yatan bizden değildir' !!

܇anakkale'de balıkçılıkla geçimini sağŸlayan ve bir huzurevinde kalan 70 yaşŸındaki 'Komünist Cemil' lakaplı Cemil Gündüz, " ܜlkenin büyük kesimi aç. Bizi yönetenler Müslüman ise ben değŸilim" diyerek nüfus cüzdanındaki 'Din' hanesinde yazan 'İslam' ibaresini sildirdi.
KOMܜNİST CEMİL

܇anakkale'de, bugüne kadar hiç evlenmeyen ve aile bireylerinin de yıllar içinde hayatını kaybetmesiyle tek başŸına kalan 70 yaşŸındaki Cemil Gündüz, ilginç protestoya imza attı. Aykırı fikirleri nedeniyle çevresinde 'Komünist Cemil' lakabıyla bilinen, balıkçılıkla geçimini sağŸlayan ve 'DenişŸ Acar
Huzurevi'nde yatıp kalkan Gündüz, ekonomi politikalarına tepki göstererek, 3 Mart'ta Nüfus İl MüdürlüğŸü'ne başŸvurdu.

'BİZİ YܖNETENLER MܜSLܜMAN İSE BEN DEğžİLİM'

Gündüz, nüfus cüzdanındaki din hanesinde yazan 'İslam' ibaresini sildirdi. Hükümeti tek başŸına protesto ettiğŸini ve sesini duyurmak istediğŸini belirten Gündüz, "İslam aleminin peygamberi Hz. Muhammed'in 'KomşŸusu açken, tok yatan bizden değŸildir' sözünü herkes bilir. şžu an içinde bulunduğŸumuz durumu, bu ülke daha önce hiç yaşŸamadı. ܜlkenin büyük bir kısmı aç. VatandaşŸı açken bunlar tok yatıyor ve hÜ¢lÜ¢ 'Ben Müslümanım' diyorlarsa, ben de 'Müslüman değŸilim' diyorum. Yıllardır böyle dediğŸim için adım 'Komünist Cemil'e çıktı. Ama olsun, rahatsız değŸilim. Tüm gerçekler ortada" diye konuşŸtu.
 
Kaynak : Ajans5

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90