banner102

'Cübbeli Ahmet Hoca' Tutuklandı

Karagümrük çetesine yönelik operasyon kapsamında 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tutuklandı

10 Aralık 2011 Cumartesi 16:11
'Cübbeli Ahmet Hoca' Tutuklandı
Mahkemede rahatsızlandığŸı için geceyi hastanede geçiren Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut ܜnlü ise tekrar adliye sevk edildi.

İstanbul polisi tehdit, şŸantaj ve fuhuşŸa aracılık gibi suçlara karışŸtıkları iddiasıyla yeniden faal olmaya çalışŸan Karagümrük Çetesi'ne operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında aralarında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut ܜnlü'nün de bulunduğŸu 7 kişŸi mahkemeye sevk edildi.

BeşŸiktaşŸ İstanbul 10'uncu AğŸır Ceza Mahkemesi Nejat Ergin ile birlikte 2 kişŸinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

Mahkeme tarafından 4 kişŸi tutuklanırken aynı soruşŸturma kapsamında mahkemeye sevk edilen Ahmet Mahmut ܜnlü ise rahatsızlığŸı sebebiyle hastaneye kaldırıldığŸı için mahkeme sorgusu yapılamadı.

Geceyi hastanede geçiren ܜnlü sabah saatlerinde tekrar adliyeye götürüldü.

Ahmet Mahmut ܜnlü, çıkarıldığŸı mahkemece tutuklandı.
 
Ajans5

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer ak 2011-12-11 20:59:05

eğŸer öyle birşey yapmışsa şüphesiz büyük bir günahkardır,ama yapmamış da yapmış gibi gösteriliyorsa onların vay haline... hocamızı seviyoruz..

Avatar
mustafa 2011-12-11 21:22:16

hoca efendinin tutuklanması bana bir zamanlar müslüm gündüz senaryosunu hatırlattı...neler oluyor anlayabilmiş değŸilim...

Avatar
adem oğlu adem 2011-12-12 09:53:29

rahat ol hoca hüseyin üzmeze bişemi oldu rahat ol :)))

banner90