banner102

İsmailağa Cemaatinden AKP'ye 'Cübbeli' tepkisi!

AK Parti'nin Cübbeli Ahmet Hoca'nın söyleşisini iptal ettirdiği iddiası üzerine çıkan kavga sürüyor. İsmailağa Cemaati, AK Parti'yi "Kendi kendinin ayağına kurşun sıkmaktır bu" sözleriyle uyardı.

hamitk
hamitk
10 Kasım 2014 Pazartesi 14:23
İsmailağa Cemaatinden AKP'ye 'Cübbeli' tepkisi!
 AK Parti Fatih Gençlik Kolları'nın düzenlediği Cübbeli Ahmet Hoca söyleşisinin AK Parti yönetimi tarafından iptal edildiği iddiasına yanıt geldi. AK Partili yetkililer, söyleşinin "güvenlik gerekçesiyle" ileri bir tarihe ertelendiğini, bu iptalin başka bir sebebi olmadığını söyledi. Ancak bu gerekçe cemaati tatmin etmedi.

Cemaatin önde gelen isimlerinden olan Salih Diner, bu iptalin arkasında, parti içindeki Mustafa İslamoğlu ile bağlantılı yetkililerin olduğunu iddia ederek "Bu minare bu kılıfa sığmaz kardeşim. Ayrıca biz zanla hareket etmiyoruz. Talimat alındığını yakinen biliyoruz" diye yazdı.

CÜBBELİ HOCA'YA MI GÜVENLİK SORUNU OLACAK?

Şehitler için düzenlenen ve afişleri bile basılan sohbet toplantısının Genel Merkez'den gelen talimatla iptal edildiği iddia edilmişti.

Programın iptal sebebine ilişkin açıklamayı inandırıcı bulmayan Salih Diner Facebook sayfasına şunları yazdı:

"Her hafta Fatih'te sohbet yapan Cübbeli Hoca sizin organize ettiğiniz programda mı emniyet zafiyetine uğrayacak? Şimdi güvenlik zafiyeti var da ileriki tarihe niye ertelediniz? Ne garantiniz var o tarihte?! Mustafa İslamoğlu, ehli sünnet kanıyla yoğrulmuş bu topraklarda ehli sünneti tekfir ettiği halde güvenlik sorunu olmuyor da, Cübbeli Hoca'ya mı güvenlik sorunu olacak?!

ORTALIK BÖYLE YATIŞMAZ

Fatih gençlik teşkilatının samimiyetine inanıyoruz, tabii ki böyle bir açıklama yaparak ortalığı yatıştırmaya kalkacaklar ama ortalık böyle yatışmaz. Derhal yeni bir organize ile Cübbeli Hoca davet edilmeli, ehli bidat partiden ihraç edilmeli..."

KENDİ AYAĞINA SIKAR

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Mustafa İslamoglu'na çok yakın olan birinin getirileceğine dair duyumlar aldıklarını belirten Salih Diner, "Gerektiği zaman ismini de açıklayacağız. Mustafa İslamoğlu gibi, ehli sünnet ulemayı "Uydurulmuş dine mensup bunlar. Ben bunlarla aynı dine inanmıyorum" diyerek tekfir eden bir sapığın yakın adamlarından birisini İstanbul İl Başkanı yapmak zamanın Fatihi diye hüsn-ü zan ettiğimiz Tayyip Erdoğan'ın partisine ve Ehlullaha gereken hürmeti olan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na yakışmaz. Kendi kendinin ayağına kurşun sıkmaktır bu..." yorumunda bulundu.

FETHULLAH GÜLEN'DEN DAHA TEHLİKELİ

Bu kişilerin devlet içinde olmasının Fethullah Gülen Cemaati'nden daha tehlikeli olduğunu söyleyen Diner, "Siyasetçiler her şeyin farkında olmayabilir. Dikkat etmeleri lazım. Bu zihniyetin devlet içindeki yapılanması Fethullahçılar'ın yapılanmasına benzemez, zararları daha şiddetli olur" ifadelerini kullandı.

EHLİ SÜNNET DIŞI YÖNETİCİLER ACİLEN İHRAÇ EDİLMELİ

Cemaat mensupları ayrıca belediyeler tarafından konferansa çağrılan bazı isimlere de itiraz etti.

Başakşehir belediyesinin Prof. Dr. Mehmet Okuyan'ı davet etmesini eleştiren cemaat üyeleri, "Ehli Sünnet" dışındaki tüm yöneticilerin ihraç edilmesini istedi.

İşte o mesajlar:





Son Güncelleme: 14.11.2014 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Soylu 2014-11-14 11:07:17

mehmet okuyan da bu ümmetin belam bin bahurası olmuştur..allahcc şerrinden bizleri muhafaza etsin..

Avatar
baştürk 2014-11-25 10:05:56

partıde ehlı sunnet dışı olanlar ihraç edilmeli dersen orda kaç kişi kalır sence.soyle.

banner90