banner102

Milli Görüş camiasının acı günü

Geçirmiş olduğu rahatsızlığı sebebiyle hastanede yatmakta olan Öğretmen Ali Bahadır dünya hayatına elveda dedi.

17 Ekim 2012 Çarşamba 11:31
Milli Görüş camiasının acı günü
30 Eylül 2012 Pazar günü rahatsızlanarak Trabzon Ahi Evren GöğŸüs Kalp ve Damar Cerrahisi EğŸitim ve AraşŸtırma Hastanesi’nde ameliyat edilen ܖğŸretmen Ali Bahadır, dünya hayatına gözlerini yumdu.
 
Ameliyat sonrası yoğŸun bakımda tedavi altına alınan Bahadır, aort diseksiyonu şŸüphesi ile ameliyat edilmişŸti.
 
Trabzon’un Tonya İlçesi KarşŸular Mahallesi’nden Arif Bahadır’ın oğŸlu olan Ali Bahadır, Tonya Atatürk ܇ok Programlı Lisesi’nde CoğŸrafya ܖğŸretmeni iken bu yıl Tonya İmam Hatip Lisesi’ne tayin edilmişŸti. Ayrıca Anadolu Gençlik Tonya İlçe BaşŸkanlığŸını da yürütmekteydi.
 
46 yaşŸında aramızdan ayrılan Bahadır, evli ve iki kız, iki erkek çocuk babasıydı.

Bahadır’ın cenaze töreninde konuşŸan Anadolu Gençlik DerneğŸi Genel BaşŸkanı Salih Turhan, “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Biz Allah’tan geldik ve şžüphesiz dönüşŸümüz de O’nadır. İnsanız ve ruhumuzu teslim edeceğŸiz; ama ruhumuzu teslim ederken insan hakkında anlatılanlar da çok önemli. Kıymetli KardeşŸimiz Ali Bahadır BaşŸkanımızla ilgili hepimizin bir şŸahitliğŸi var. Biz şŸahidiz ki BaşŸkanımız hakkın hÜ¢kimiyeti için mücahede etti. Yine biz şŸahidiz ki çok iyi bir insandı, insanların hizmetiyle meşŸgul olurdu. Biz Anadolu Gençlik camiası olarak Kıymetli BaşŸkanımızla birlikte hayırlı çalışŸmaları hep beraber yürüttük. Bundan sonra da sevenlerine ve bize aynı istikamette yürümek düşŸer. ” dedi.
 
Tedavi gördüğŸü Trabzon Ahi Evren GöğŸüs Kalp ve Damar Cerrahisi EğŸitim ve AraşŸtırma Hastanesi’nde yaşŸama veda eden Bahadır, İkindi namazının ardından Merkez Ali İbn-i ܖmer Camisinde kılınan cenaze namazının ardından KarşŸular Mahallesi’nde toprağŸa verildi.
 
ܖğŸretmen Ali Bahadır’ın cenaze törenine Anadolu Gençlik DerneğŸi Genel BaşŸkanı Salih Turhan, Saadet partisi Trabzon İl BaşŸkanı Mahmut ܇izmecioğŸlu, ,  Eski Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Trabzon İl Milli EğŸitim Müdürü Tamer Kırbaç, İl Milli EğŸitim Müdür Yardımcıları ve şžube Müdürleri, AGD Trabzon İl BaşŸkanı Abdurrahman şžİMşžEK, AGD Of İlçe BaşŸkanı Hasan İnan, Dernekpazarı İlçe Müftüsü Abdullah Aksoy, Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları BaşŸkanı Ali DüğŸdü, öğŸretmen arkadaşŸları ile öğŸrencilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşŸ katıldı.
 
  
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş 2012-10-17 12:06:32

Ali ÖğŸretmen, ülkemizde sayılı öğŸretmenlerden bir tanesi idi. Ülkemizin Ahlak ve Manaeviyata dayalı bir nesil yetiştirme gayreti güden bir öğŸretmen camiasının acı kaybıdır. Bunun gibi öğŸretmenlerin ölümü şahadetle adlandırılabilir.

banner90