banner102

Miraç Gecesinin tüm İnsanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz

Hak ve Batılın mücadele ettiği bir dünyada, Allah Zülcelal ve Takaddes Hazretlerinin sevdiği kullarına sınırsız lütuflarından bir tanesi olan Miraç gecemiz Hayırlı olsun.

28 Haziran 2011 Salı 10:50
Miraç Gecesinin tüm İnsanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz

Tüm İslam aleminin Miraç gecesini tebrik ediyoruz.

Bu gece vesilesi ile İnşŸAllah, tüm dünyadaki Zalimin zulmü altında inim inim inleyen mazlumların kurtulması ve yeryüzüne Adil bir dünyanın kurulmasını Allah Zülcelal ve Takaddes Hazretleri bütün Müslümanlara bahşŸeder. 

Allah Zülcelal ve Takaddes Hazretleri Kur!an-ı Kerim'de; 

Bir gece, kendisine ayetlerimizden bir kısmını gösterelim diye (Muhammed) kulunu Mescid-i Haram’dan çevresini mübarek kıldığŸımız Mescid-i Aksa’ya götüren Allah, noksan sıfatlardan münezzehtir. O, gerçekten işŸitendir, görendir.
(İsra 17; 1) 

  

Ofun Nabzı ekibi olarak, öncelikle tüm Of halkına ve tüm insanlığŸa bu gecenin hürmetine binaen şŸu uyarıda bulunmak istiyoruz. 

  

Bu geceyi fırsat bilerek, bugünden sonra başŸımızı ellerimizin arasına alarak, bu dünyaya niçin geldim ve ne yapıyorumu samimi bir şŸekilde sorgulamamız gerekmektedir. 

Dünyalık heva ve hevesler uğŸruna kardeşŸ kardeşŸi, anne babayı, baba oğŸulu, oğŸul baba veya anneyi vahşŸice öldürdüğŸü ve bebeklere tecavüz edildiğŸi bir dünyada, biz inananların hiçbir şŸey olmamışŸ veya olmuyor gibi davranarak bu olaylara sessiz kalmamız düşŸünülemez.

Her geçen gün ahlak ve maneviyatın çöktüğŸü, namaz kılanların parmak ile sayıldığŸı, Kur'an-ı Kerim okumanın neredeyse unutulduğŸu bir zamanda bu geceden itibaren gaflet uykusundan uyanmamız gerektiğŸini bir kez daha düşŸünmemiz lazım. 

İslam'ı sadece belirli bir ibadetlerle sınırlandırarak, İslam'ın sosyal, siyasal, ekonomi ve insan yaşŸamının her alanından, sinsice uzaklaşŸtırlmak istenildiğŸi bir düzende, bu çarpık anlayışŸa dur dememiz gerekmektedir.

  

Son olarak Allah Zülcelal ve Takaddes Hazretlerinden şŸu dua ile, Miraç gecenizi tebrik ediyoruz.

"Yarabbi, bizler aciz kullar olarak, günah bataklığŸında çırpınıyoruz. Senin sınırsızca verdiğŸin nimetlere şŸükredemiyoruz. Vücudumuza verdiğŸin sağŸlık nimetinin gereğŸini hakkıyla yerine getiremiyoruz.  

Fakat şŸunu biliyoruz ki, yeryüzünde Hak elbette hakim olacaktır. Bizlerde acizane yeryüzünde Hakkın Hakim olması için gayret göstermeye çalışŸıyoruz. Sen bizi bu yoldan saptırma Yarabbi. Hak yolda CİHAD şŸuuru ile samimi şŸekilde gayret gösterenlerden eyle bizi. Yarabbi, Zalimlere kalben dahi meyletmekten sana sığŸınırız. Hakkın yolunda sadece ve sadece Müslüman olarak ölmeyi bizlere nasip eyle Yarabbi." Amin 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk KELEŞ 2011-06-28 10:55:03

Bu gece vesilesi ile Allah Zülcelal İnşAllah Tüm Müslümanların derin gaflet uykusundan uyanırlar.

Uyarılarınız için Ofun Nabzı ekibine de teşekkür ediyorum.

Avatar
Kadir Kaya 2011-06-28 10:56:20

Tüm Of halkının ve İslam aleminin gecesi hayırlı olsun.

Avatar
Cengiz 2011-06-28 10:57:42

Bu gece hürmetine inşallah zalimlerin zulmünden mazlumlar kurtulurlar.

banner90