banner102

Oflu Yılmazlar'ın Mutlu Günü

Of Çamlıtepe mahallesinden İlyas Yılmaz ile Ayten Hiçyılmaz sevenlerinin katılımı ile evliliklerini gerçekleştirdiler.

24 Temmuz 2011 Pazar 18:16
Oflu Yılmazlar'ın Mutlu Günü
Ofun ܇amlıtepe Mahallesi sakinlerinden olup İstanbul'da yaşŸamını sürdüren emekli Niyazi Yılmaz'ın oğŸlu İlyas Yılmaz TekirdağŸ'da yapılan düğŸünle Ayten Hiçyılmaz ile hayatlarını birleşŸtirdiler.



DüğŸün TekirdağŸ'da Can KardeşŸler Restaurantta yapıldı. DüğŸüne çok sayıda davetli katıldı. Oflu damadı bu mutlu gününde; kardeşŸleri Sinan Yılmaz, Selman Yılmaz ve Süleyman Yılmaz'ın yanısıra teyzesinin oğŸlu Muhammed Muhsin Aksoy yalnız bırakmadı.



İlyas Yılmaz İstanbulda özel bir şŸirkette idareci olarak görev yapmakta eşŸi Ayten Yılmaz ise avukatlık yapmaktadır. KardeşŸleri Sinan Yılmaz Karabük ܜniversitesinde ܖğŸretim ܜyeliğŸi, Selman Yılmaz ise ABD'de doktora yapmakta ve Süleyman Yılmaz ise özel bir şŸirkette bilgi işŸlem departmanında çalışŸmaktadır.





Ofunnabzı.com olarak Yeni çiftelere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail bak 2011-07-27 00:08:40

nasıl bir yayın ilkesidir anlayamadım sıtenizin geneline baktığŸımızda aşırı muhafazakar haber sitesi görüntüsü veriyorsunuz keza yazarlarnızda aynı şekilde yazılar ve yorumlar yazıyor ama bu haberde ki açık saçıklığŸı ön plana çıkarıyorsunuz bu nasıl bir anlayıştır Allah aşıkana izahını yaparmısnız

Avatar
ismail Bak 2011-07-29 02:33:57

Sayın editör cevap vermediniz.

Avatar
İsmail Bak 2011-07-30 01:21:11

Sayın editör sorumu burda yayınlayın diye sormadım cevap verin diye sordum

Avatar
Abdullah AKSOY 2011-08-16 11:18:58

Esselamu aleyküm, İsmail Bey doğŸru söylüyor. Elimizden geldiğŸince iktidarımız ve imkanlarımız yettiğŸince Dinimizin helal haram çizgilerine azami dikkat etmeliyiz.Sayın M.Muhsin AKSOY 'un da haberi yaparken bunlara azami dikkat etmesi gerekir.Site yönetimi haberi verene nezaketinden dolayı müdahalede bulunmadı.Amma düzeltilsin.Resim yerine güzel bir çiçek resmi konularak konu çözülsün selamlar Allah a emanet olun.Daima istikamet üzre bir ömür rabbnim hepimize nasip etsin.

banner90