banner102

Of’ta depremzedeler için eller duaya açıldı

Türkiye yaşanan depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,7 ve 7,6 depremlerin ardından arama, enkaz kaldırma yaraları sarma çalışmaları duraksamadan devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Şubat 2023 Perşembe 14:33
Of’ta depremzedeler için eller duaya açıldı

Depremin ilk anından itibaren Türkiye’de olduğu gibi Of’tan da halk seferber olarak yardıma koştu. Ayni, nakdi yardımın yanında Oflular depremzede kardeşleri için sabah namazının ardından duada bulundular.

Of Çarşıbaşı Camiinde sabah namazında camiyi dolduran cemaat ellerini semaya açarak depremzedeler için edilen duaya âmin dedi. Sabah namazının eda edilmesinin ardından okunan Kuranı Kerim, dua, salavatlardan sonra kürsüye çıkan Of Müftüsü Özcan Yılmaz birlik ve beraberlik içerikli kısa bir konuşma yaptıktan sonra depremzedeler için duygu dolu duada bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90